Ailecek Youtube’da Maceraya Hazır Mısınız? 10 özel kanalı derledik!

Ailecek Youtube'da Maceraya Hazır Mısınız? 10 özel kanalı derledik!

youtube en iyi 10 kanal

Sosyal Medya Uzmanları Platformu (SMUP) Yürütme Kurulunun seçtiği bu 10 özel kanal, etik kuralları, aile yapısına uygun davranışları, çekim kaliteleri, başarılı kanal yönetimi, süreklilikleri, insana verdikleri değer, sokak hayvanları ile iletişimleri gibi kriterleri karşıladıkları için 2024 yılında Türkiye’nin en değerli Youtube kanalları olarak seçilmişlerdir.

Özgür, Burcu ve Nehir’den oluşan Atik Ailesi’nin heyecan dolu kamp maceraları, sizlere eşsiz anlar yaşatacak. Usturmaçalı Kız kanalıyla dünya turu hazırlıklarını izleyin, yelkenlilerin büyülü dünyasına adım atın. Hello People, Ümit ve Hasibe’nin Alaska isimli karavanla geçirdiği unutulmaz anları sizlere sunuyor. Deniz aşığı Çağdaş’ın lezzet dolu deniz serüvenleri sizi adeta doyuracak. Sonsuz Keşif, Kamil ve Mahmude’nin doğa içindeki maceralarıyla gönlünüzü fethedecek. Keyifliyim ailesi, Miray ve Tolga’nın dünya turu öncesi hazırlık heyecanını yakından takip ediyor. Pusula Yönüm, Mehtap ve Kadir’in Marmaris’in büyülü dünyasına sizi davet ediyor. 

Macera dolu bu kanalları kaçırmayın, Youtube’da yeni bir dünyaya adım atın! 

 

Atik Ailesi – Türkiye’nin Macera Dolu Kampçıları dünya markası olmaya aday!

2,2 Milyon İzleyici ile Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan Atik Ailesi YouTube kanalı, her hafta cuma günleri sizlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Özgür, Burcu ve zaman zaman kızları Nehir ile birlikte Türkiye’nin en ilginç kamp alanlarına giderek sizleri maceranın doruklarına taşıyor. Özellikle karlı dağların zirvelerinde eksi 30 derecede çadır kampı yaparken izlemek keyif veriyor. Kurumsal hayatlarını bırakarak Bolu’ya taşınan Atik ailesi, birbirinden şık arazi araçları ile doğada kamp yapmaya devam ediyor. 2,2 milyon izleyiciye sahip olan kanalın her geçen gün yurtdışından takipçileri artıyor. Türkiye’nin tanıtımına büyük katkısı olan kanalın hedefi 10 milyon takipçiye ulaşmak. Kimi zaman çadır kurarak bir plajda ama en çok sevdikleri karlı dağların zirvelerinde eksi 30 derecede kamp yaparken görebiliyorsunuz. Maniac adında kamyon karavanları ile motokaravan tutkunlarının da gözdesi olan kanalda Özgür’ün izleyiciler tarafından takılmış bir de lakabı var. “Soğan Reis”. Bu eğlenceli aileyi izlemek soluksuz bir deneyim!

Soluksuz izleyeceğiniz bu kanalı hemen izlemek için buraya tıklayın.

https://www.youtube.com/@AtikAilesi

 

Usturmaçalı Kız – Dünya turuna çeyrek kala!

İzmirli Nilay ve Onur’un kanalında tarih, doğa, deniz ve yelkenli tekne bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıl Ege adalarını gezen çift, yeni satın aldıkları yelkenli ile dünya turu hazırlıklarına başladı. Her bölümde birbirinden güzel görüntülere ve bilgilere yer veren bu kanal, ailecek izlenebilecek en keyifli kanallardan biri. Usturmaçalı kız isimli kanalı ile göz dolduran ve yeni satın aldıkları Baveria yelkenli ile dünya turu hazırlıkları yapıyorlar. Şimdilerde teknelerini kışı geçirmek için Montenegro’da bir marinaya demirleyen çift, videolardaki birbirinden güzel çekimlerle göz dolduruyor. Özellikle Nilay’ın tarihi bilgiler vererek göz doldurduğu videolar, yelkenli teknede yaşamayı düşünenler içinde adeta bir klavuz olma yönünde. Maceralarını izlemek ve onlarla birlikte olduğunuzu hissedebileceğiniz bu kanalı mutlaka takibe almanızı öneriyoruz.

Nilay ve Onur’un heyecan dolu dünya turu hazırlıklarını izlemek için hemen buraya tıklayın.

https://www.youtube.com/@UsturmacaliKiz

 

Hello People – Alaska ile tam zamanlı Karavan Maceraları başlıyor!

Ümit ve Hasibe, kendi yaptıkları Alaska isimli karavanla doğanın tadını çıkarıyor. Çift katlı bir belediye otobüsünü karavana çeviren çiftin Eskişehir’de Uzay isimli karavanla başlayan maceraları, ailecek izlenebilecek bir kanal arayanlar için ideal. Uzay isimli karavanları birçok dizi ve sinema filmine plato olmuş bir karavan olma özelliğine de sahip. Ümit ve Hasibe’nin kendi yaptıkları Alaska isimli karavanla yaşadıkları maceraları izlemek hem eğlenceli hem de ilham verici olacağa benziyor! Alaska isimli karavanın hazırlıkları bu günlerde bitti. Hello people kanalı 322 bin takipçiye sahip. Ümit ve Hasibe’nin maceralarını izlerken hem eğleniyor hem de tam zamanlı karavan hayatına dair doğa içinde harika zaman geçirebiliyorsunuz. Çift katlı bir belediye otobüsünü karavana çeviren çiftin hayali, kendi ütopyalarını kurmak ve burada etkinlikler yaparak içerik üretmeye devam etmek. Ümit’in halay yaptığı anlar kanalda en çok izlenen bölümlerin içinde keyif veriyor. Doğal davranışları ve mütevazi yaşamları ile keyifle izleyebileceğiniz bir kanal.

Alaska isimli karavanla doğanın tadını çıkaran Ümit ve Hasibe’nin maceralarını izlemek için buraya tıklayın.

https://www.youtube.com/@HelloPeople

 

Çağdaş Özsarı – Bir Deniz Aşığı’nın Serüvenleri

Antalya’da yaşayan Çağdaş, teknesiyle koyları keşfediyor, dalış yapıyor ve teknesinde abisi ve annesi başta olmak üzere, zaman zaman takipçilerini ve özel misafirlerini ağırlıyor. Lezzetli balık pişirme videolarıyla da izleyicilerini mest eden Çağdaş, tuttuğu dev balıklar ve ahtapot gibi farklı deniz canlılarının yanı sıra kalamar avcısı lakabını da hak ediyor. Geçtiğimiz yaz uzak doğu gezisine gittiği nişanlısı Aysun ile birlikte yeni aldıkları Marin Bot Vento teknesi ile maceralarına devam ediyor. Antalya’nın maviliklerinde gezinen Çağdaş, teknesiyle izleyicilere eşsiz deniz manzaraları ve denizaltı dünyasını, zıpkınla balık avlama videolarını da sunuyor. Çağdaş’ın her bölümde farklı lezzetlerle dolu balık pişiriciliği ise izleyenleri adeta doyuruyor. Samimi ve içten tavırları, takipçileri ile saygılı etkileşimi ile kanalım büyümesini sağlıyor. Aynı zamanda bir dalış tutkunu olan Çağdaş’ın aslan balıklarına karşı özel bir ilgisi var. Hem ekosistemi koruyor hem de muhteşem bir lezzeti olan bu balığı neredeyse her videosunda sergiliyor. Aynı zamanda doğa aşığı olan ve Spor akademisi mezunu bir beden eğitimi öğretmeni olan Çağdaş, tek başına köpeği Lodos’la birlikte doğada tek başına yaptığı kamplarla da tanınıyor. Çağdaş Özsarı 214 bin YouTube abonesine sahip.

Çağdaş Özsarı’nın denizlerdeki lezzet dolu serüvenlerini izlemek için buraya tıklayın.

https://www.youtube.com/@cagdasozsari

 

Sonsuz Keşif – Doğa İçindeki Maceracı Çift

Kurumsal hayattan ayrılıp tam zamanlı karavan hayatını seçen Kamil ve Mahmude çifti, doğa aşığı izleyicilere kış bahçelerinde unutulmaz manzaraları sunuyor. Şehir hayatından uzaklaşıp doğanın içinde bir yaşam sürdüren çiftin maceraları izlenmeye değer! 2 yıl tek başına tam zamanlı karavanda yaşayarak, aylarca İran’da gezilmedik yer bırakmayan Kamil, geçtiğimiz yaz ingilizce öğretmeni olan kanalın sıkı takipçilerinden Mahmude ile evlenerek, artık çift olarak maceralarına devam ediyorlar. Doğa aşığı çift kış bahçesini karların içinde kurarak harika bir görsel şölen sunuyor ve şehir yaşamından uzak bir hayatın tadını çıkartıyorlar. Gezdikleri her yerde harika dostluklar edinen çiftin takipçileri ile birebir etkileşimde bulunmaları kanalın büyümesinde en büyük rolü oynuyor. Tam zamanlı karavan hayatı yaşayan ve her fırsatta doğanın içinde olmayı seven çiftin 138 bin takipçisi bulunuyor.

Kamil ve Mahmude’nin doğa içindeki maceralarını izlemek için buraya tıklayın.

https://www.youtube.com/@SonsuzKesif

Başka türlü Yaşamak – Bir Dünya Turu Hikayesi

2 yıl önce dünya turuna çıkan Özkan ve Özlem çifti, karayip adalarından unutulmaz videolar getiriyor. Tekneleri Özi ile izleyicilere farklı bir katamaran yaşamı sunan çift, macera ve tavsiyelerle dolu videolar hazırlıyor. Yaşamlarından kesitler sunan kanalda, her bölüm farklı bir yönüyle eğlenceli ve akıcı geçiyor. Şimdilerde Karayip adalarında bulunan çift yakın zaman içinde dünya turuna kaldıkları yerden devam edecekler. Sanayici özkan ve gazeteci Özlem’in macera dolu hikayelerini, keyifli ve eğlenceli videolarını her hafta izleyerek hoş vakit geçirebilirsiniz. Her bölümde farklı bir macera ve katamaran yaşamını konu alan videoları ile hem dünya turuna çıkacaklara tavsiyeler veriyorlar hem de izleyenlere inanılmaz anlar yaşatıyorlar. Katamaranda tam zamanlı yaşamı tüm zorlukları ile belgeleyen başka türlü yaşamak kanalını 15,6 bin kişi izliyor.

Kanalı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@BaskaTurluYasamak

Seyyarhane – Tiyatrodan Karavana uzanan doğa aşıkları hikayeleri

İbrahim ve Burçak çifti, Türkiye’nin doğa harikalarını gezerken izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Luna ile birlikte maceradan maceraya koşan çiftin tiyatro geçmişi, videolarına farklı bir hava katıyor. Kendi yaptıkları karavanla Türkiye’nin eşsiz doğa harikalarını gezen çift, köpekleri Luna ile birlikte maceradan maceraya koşuyorlar. Tiyatrocu olan çiftin takipçileri ile kurdukları bağ sayesinde oldukça geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Kendi el emekleri ile yaptıkları Seyyarhane isimli karavanda tam zamanlı yaşayan çiftin, doğada yaptıkları çekimler göz dolduruyor. 360 bin takipçiye sahip olan çiftin her bölümde Türkiye’nin en güzel yerlerinden görüntülerle hazırladıkları videolar çok beğeniliyor. Ailecek takip etmek isteyenlerin tercih ettikleri kanalın kısa sürede daha fazla takipçi kazanacağı ve zirvede kalmak için her hafta video yayınlamaya devam edeceklerini belirtelim.

Kanalı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@seyyarhane

Yolcuların Dikkatine – Bir İstanbullu kızın Fethiye’de doğa ve koca ile maceraları.

Cihan ve Ebru çifti, Fethiye’de yaşayan ve hem karavan hem tekne ile doğayla iç içe yaşamayı seven bir çift. Şu an Endonezya’da olan çift, düşük bütçeli yurtdışı seyahatleri hakkında bilgileri 299 bin takipçisi ile paylaşıyor. Geçtiğimiz kış Afrika’dan video yayınlayan, yaz aylarında zaman zaman Ebru’nun veya Cihan’ın tek başlarına video yayınlayarak takipçilerine sürekli video gönderen çift tam bir doğa aşığı. Fethiye bölgesindeki koylarda günlerce çadır kampı yapan çiftin her hafta başka bir macerayı tüm samimi duygularıyla yansıtan, takipçileri ile sık sık bir araya gelerek onlarla etkileşim yapan bir yönleri var. Fethiye’de işlettikleri Duman Otel’in takipçileri tarafından sık sık ziyaret edildiği ve bir çok takipçilerinin otelde beraber olmak için konakladığı biliniyor. Her videoda ayrı bir macera ile doğadan görüntüler sunan çiftin işlerinden ayırdıkları her fırsatta doğaya kaçmaları ve her kaçamaklarını da videoya alarak yayınladıkları biliniyor. Sizin de yolunuz Fethiye’ye düşerse mutlaka Duman Otel’e uğrayın. Belki Ciyan siestada, Ebur ise kesin evde yeni videoların hazırlığı içindedir. (Not: Ciyan tembelsin. Ebur daha çalışkan 🙂 )

Kanalı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@yolcularindikkatine

Keyifliyim – Kanal yeni maceraları yükleyene kadar siz eskileri mutlaka izleyin!

Yıllar önce dünyanın en lüks kruize gemilerinde dünyayı dolaşan Miray ve Tolga çifti, sonrasında bir yelkenli tekne ile maceraya atıldı. Şimdilerde Deniz adında bir çocukları olan çift, yeni maceraları için satın aldıkları katamaranla dünya turuna hazırlanıyor. 10 yıllık kurumsal hayatlarından sonra evlerini kapatarak 60 farklı ülke gezen çift, bir sezon yelkenli tekne deneyimi ile ege’nin en güzel koylarından videolar gönderdiler. Özellikle Kurize gemilerinde yaşadıkları çok özel anları paylaşarak dikkatleri üzerlerine toplayan çift, aynı zamanda ulusal dergilere yazı ve röportajlar yapıyor. Şimdilerde tüm zamanlarını Deniz’in büyümesi için ayırsalarda, geziler devam ediyor. Instagram sayfasından takipçileri ile etkileşimde bulunan Keyifliyim ailesi 2 yıl önce, Deniz’in doğması ile son videolarını yükleselerde, yeni katamaranları ile dünya turuna çıkarak video serisine devam etmeleri bekleniyor.

Keyifliyim ailesinin dünya turu öncesi heyecanını yakından takip etmek için buraya tıklayın.

https://www.youtube.com/@keyifliyim

Pusula Yönüm – Marmaris’in Büyülü Dünyasını yansıtan samimi çift.

Mehtap ve Kadir ne doğadan ne denizden kopamıyorlar. Her fırsatta ailesi gibi balık tutmaya giden çift Marmaris’ta yaşıyor. Kurumsal hayatlarını bırakarak şimdilerde tiny house’da yaşamaya başladılar. Oldukça doğal bir köy yaşantısı, balıkçılık ve samimi tavırlar sergiledikleri videolarında, her bölüm bambaşka bir macera anlatılarak geçiyor. Muhteşem bir Tiny House manzarası ve şehirde yaşayan herkesin hayalini gerçekleştiriyorlar. Contento adını verdikleri tekne ile uzun ve konaklamalı maceralarını kayda alan Mehtap ve Kadir, içten ve samimi davranışları ile takipçilerine harika Marmaris görselleri sunuyor.  Şimdilerde bahçe düzenlemesi ile uğraşan çiftin fırını kullanarak köy ekmeği yapması, Mehtap’ın annesi ve dayısının videolarda gerçekçi tavırları, bölgede yaşayan herkesin tanıdığı bir aile olması dikkat çeken tarafları. 38 bin aboneye sahip kanalın köy hayatını özleyenlerle daha da yüksek takipçi kitlesi ile buluşacağını söyleyebiliriz.

Mehtap ve Kadir’in büyülü Marmaris dünyasını keşfetmek için buraya tıklayın

https://www.youtube.com/@PusulaYonum

Sosyal Medya Uzmanları Platformu hakkında bilgi notu.

Türkiye’nin en büyük dijital sektör topluluğu olan SMUP, önce insan ve erdemli olmak ilkelerini savunuyor. Yaklaşık 25 bin üyesi ile “Sosyal Medya Hesap Yönetimi Uzmanlık gerektirir sloganı ve etik kurallarla sosyal medya uzmanlarına yol göstermeyi hedefleyen bir yapıya sahip. SMUP’un üstlendiği misyon “temiz sosyal medya” başta olmak üzere, gelecek nesillere etik davranarak metaverse evreninde yaşamın mümkün olduğunun altını çiziyor. SMUP’un resmi sitesi www.smup.com.tr adresinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version