Bu ay 13 Temmuz’da Oğlak dolunayı ve 28 Temmuz’da Aslan Burucunda bir yeniay var.  Dolunaylar bizden bir şeyler çeker ve onları detoks, salıverme ve aydınlanma için güçlü bir zaman haline getirir. Bu Dolunay çevresinde, eylemlerimizin sorumluluğunu üstlenmemizi isteyen bazı zorlu sevgi enerjisi var. Hedeflere adım atmak ve istediğimiz veya ihtiyacımız olan şeyin sahipliğini almak için çağrıldığımızı hissedebiliriz. Sıkışmış veya durgun hissediyorsak, bu Dolunay olumlu bir değişim getirebilir, ancak işleri harekete geçirmek için inisiyatif almamız gerekecek. Aslan Yeni Ayı ise tatlı, onarıcı enerji taşır! Bu, kendimizi beslemeye ve kişisel bakıma odaklanmamızı teşvik edecek güzel bir Yeni Ay. Aşırıya kaçtıysanız, bu Yeni Ay daha fazla denge oluşturmanıza yardımcı olacaktır. İlişkiler, son günlerde aklınızın ön saflarında yer alıyor olabilir, ancak bu Yeni Ay, herhangi bir zorluğu yumuşatmaya yardımcı olabilir. Aslında bu Yeni Ay, varlığınıza hafiflik getirmeyi ve sizi dolduran şeylere zaman ayırmayı destekliyor. Güzel bir ay olsun…

Temmuz 2022 burç yorumlarınız neler söylüyor? burcununsozlugu’nün deneyimli astroloğuTemmuz ayı burç yorumlarınızı yazdı. Bu ay hangi burcu neler bekliyor? Bu ay hangi burçlar için ay iyi geçecek? Temmuz ayı burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu Temmuz ayı burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu Temmuz ayında neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları ayınız nasıl geçecek?  İşte Temmuz 2022 burç yorumlarınız…

 

Koç ve Yükselen Koçlar

Temmuz ayının başında kariyer hayatınızda sorunlar kendiniz gösterebilir. Maddi kazançlarınızla ilgilenebilir ve para kazanmak için mücadele edebilirsiniz. İyi para kazanabilir ama çok para da harcamak zorunda kalabilirsiniz. Aile içinde iletişiminiz artabilir ve ailenizle , evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Temmuz ayının ikinci yarısında seyahat, yurt dışı, eğitim ve hukuk konularıyla daha çok ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Aslında Temmuz ayının ikinci yarısı sizin için çok daha güzel geçmeye başlayacaktır. Aşk, çocuk ve hobi konuları ön plana çıkmaya başlayabilir. Ev ve ailenizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Temmuz ayına sağlık konularıyla ilgili sorunlarla başlayabilirsiniz ve seyahatlerde, hukuk ve eğitimde sorunlar biraz sizi yorabilir. Buna rağmen çok hareketli ve hızlı şekilde Temmuz ayına giriş yapacaksınız. Temmuz ayının ilk yarısında eğitim, seyahat, yakın çevre ve akrabalar ön planda olabilir. Temmuz ayının ikinci yarısında ise; maddi kaynaklar, ödemeler, finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu konuda güzel gelişmeler de yaşanabilir. Yurt dışı, eğitim, hukuk alanındaki belirsizlikler belirli hale gelebilir. Eğer yalnızsanız yakın çevrenizden yeni bir aşk sizi bulabilir. Ayrıca aile ve ev hayatınız ön plana çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Temmuz ayına maddi kazançlar ve sosyal çevrenizle ilgili gelişmelerle başlıyor. Sosyal çevrenizden dolayı para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Temmuz ayında kendinizle daha çok ilgilenebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz ayrıca gizli eril düşmanlarla karşılaşabilirsiniz yani tuhaf eril figürlere dikkat etmelisiniz. Temmuz ayının ikinci yarısında; maddi kaynaklarınızı geliştirecek ve bereketlendirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre, eğitim, seyahat ve yakın akrabalar hayatınızda ön plana çıkabilir. Partner ya da ortakla ilgili kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Temmuz ayına kariyer hayatınızda tartışma ve gerginliklerle başlayabilirsiniz ve çok çalışabilirsiniz. Tüm ay boyunca çok sosyalleşebilir ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinizle ilgili yeni değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz bu imaj değişikliği olabilir ve kendinizi, duygularınızı çok güzel ifade edebilirsiniz. Temmuz ayının ikinci yarısında; partner ya da evliliğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz ve kararlarınız çok ani gerçekleşebilir. Çalışma hayatınız, gündelik uğraşlar ve sağlık konuları ön plana çıkabilir. Maddi kaynaklarınızı da etkileyen kalıcı kararlar alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz eğer yeni bir iş arıyorsanız iyi bir teklif gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Temmuz ayına duygusal olarak içe çekilerek ve daha gizli kapaklı yaşayarak başlayabilirsiniz ama bol bol seyahat edeceksiniz. Seyahatlerde, eğitimde, hukuk konularında bazı sorunlar yaşanabilir. Kariyer ve iş hayatınızla ilgili hareketli bir süreç geçirebilirsiniz. Temmuz ayının ikinci yarısında; aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Eğer bekarsanız yeni ve kalıcı bir aşka yelken açabilirsiniz. Ayrıca Temmuz ayının ikinci yarısında; kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz ve kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Çalışma hayatınızla ilgili ise; ani gelişmeler yaşanabilir.

Başak ve Yükselen Başaklar

Temmuz ayına aşk, çocuk, hobi ve eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir ama bu konularda sorunlar gerçekleşebilir ama Temmuz ayında eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk konularıyla çok ilgilenebilirsiniz ve enerjinizi bu alanda kullanabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizde yeni bir sürece girebilir, çevrenizle iletişiminiz artabilir. Temmuz ayının ikinci yarısında; aşk, evlilik, hobi ya da çocuklarla ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek kararlar alabilirsiniz. Ayrıca ikinci yarısında iç dünyanız aydınlanabilir, kendinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bol bol yazmak size iyi gelecektir.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Temmuz ayına aile ve ilişkinizde sorunlarla başlayabilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızla ilgili karar almanız gereken bir sürece girebilirsiniz. Eğer iş değişikliği istiyorsanız Temmuz ayının ilk yarısında bu konu netleşebilir. Temmuz ayının ikinci yarısında; sağlığınıza özellikle de boyun-boğaz bölgesi rahatsızlıklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz, dengede kalmaya çalışmalısınız. Kariyer ve iş hayatınızda kadınlardan gelebilecek yardımla güzel gelişmeler kendini gösterebilir. Ev ve kariyer hayatınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Sosyal hayatınız ön plana çıkabilir ve bol bol sosyalleşebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Gökyüzü bu ay işinizle ilgili konularda disiplinli çalışmalarınızın mükafatını alacağınızı müjdeliyor. Size güvenen insanlarla birlikte hareket etmeye devam etmelisiniz. İş hayatınızda kral ve kraliçeliğiniz ilan edilebilir. Devir sizin devriniz. Çalışın, üretin, emek verin kazanın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıkların farkına vararak özverili bir şekilde hareket etmesi kendisini geliştirmesi ve samimiyeti ile size yaklaşımı ilişkinizdeki sorunları aşmanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızla ilgili konularda ise ani gelişmeler yaşanabilir eşinizden kaynaklanan hukuksal sorunlar ev hayatınızı derinden etkileyebilir ve sorunlu bir beraberliğin sonunu getirebilir.

Yay ve Yükselen Yaylar

Temmuz ayına maddi kaynaklar ve para konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz ve harcamalarınız artabilir. Finansal yapınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Aşk, çocuk ve hobi konularında mücadele edebilirsiniz. Temmuz ayının ikinci yarısında ise; maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alarak bazı süreçleri tamamlayabilirsiniz ama para konusuna dikkat etmelisiniz. Ayın 18’inden sonra gelirinizde artış ve rahatlama gerçekleşebilir. Seyahat, yurt dışı, eğitim, uzak akrabalarınız hayatınızda ön plana çıkabilir. Bekar Yaylar cinsel arzu ve istekleriniz son derece yoğun olduğu tutku ve heyecanın yoğun olduğu beraberlikler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Temmuz ayına güçlü giriyorsunuz ama manipülatif davranışlara itilebilirsiniz ve baskıcı tavırlarınız aile içinde sorunlara sebep olabilir. Aşk, hobi, çocuk konularına ise hareket geliyor ve bol bol eğlenebilirsiniz. Tatil yapabilir, hayatın tadına bakabilirsiniz. Temmuz ayının ikinci yarısında; ilişki ve maddi kaynaklar ön plana çıkarken, yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca eğer yalnızsanız sizi mutlu etmek isteyecek adaylar karşınıza çıkabilir. İlişki konusunda ve ortaklıkla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Temmuz ayı başında gökyüzü güven duygusunun sizin için önem kazanacağına işaret ediyor. Yaşamınızın her alanında güvenmek ve güvenilmek isteyeceksiniz. İşinizle ve özel yaşamınızla ilgili güvence içinde olma duygusu ilk birkaç gün sizleri yorsa da ilerleyen günlerle birlikte sağlıklı doğru ve uzun vadede geçerliliğini koruyacak kararlar almanızı sağlayacaktır. Ayın ortasından sonra adeta yaşadığınız zorluklardan sonra yeniden doğduğunuzu hissedeceksiniz. Bu enerjileri doğru kullanın, hedeflerinizi yüksek tutun ve çalışmaktan korkmayın her fırsat bir yenisini daha getirecek.

Balık ve Yükselen Balıklar

Temmuz ayına maddi kaynaklarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz ama harcamalarınız çok artabilir. Ayrıca çok seyahat edebilir, eğitime yönelebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk ve hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Temmuz ayının ikinci yarısında; sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili yeni bir sürece girebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek kararlar verebilirsiniz. Çalışma hayatınız, gündelik hayat uğraşlarınız artabilir, bazı sağlık problemleri yaşanabilir.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi