İzmir‘in Konak ilçesinde 66 yaşındaki Yusuf C., kahvaltı sofrasında tartıştığı oğlu Kenan Sinan C.’yi tabancayla göğsünden vurarak öldürdü. Olay sonrası bölgeden kaçan baba Y.C., kısa bir süre sonra ekipler tarafından yakalandı.

İzmir’de saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, inşaat işi ile uğraşan 66 yaşındaki baba Y.C., kahvaltı sofrasında inşaat ustası oğlu 41 yaşındaki Kenan Sinan C. ile tartışmaya başladı. Nedeni bilinmeyen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.
oglunu-kahvalti-sofrasinda-gogsunden-vurdu
Öldürülen Kenan Sinan C.

Oğlunu Vurup Kaçtı

Evdeki tabanca ile ateş açan Yusuf C., oğlunu göğsünden vurdu. Kenan Sinan C., kanlar içinde yere yığılırken,  baba Yusuf C. ise kaçtı. Komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, girdikleri evde Kenan Sinan C.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kenan Sinan C.’nin cansız bedeni, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, Yusuf C.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yakalandı

Öte yandan Yusuf C. olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra yakalandı. Yusuf C.’nin ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldüğü bildirildi.

oglunu-kahvalti-sofrasinda-gogsunden-vurdu

Editör: Haber Merkezi