Lüks Bir Cipe Zulalanmış Halde 121 Kilo 400 Gram Eroin Ele Geçirildi

Zulasından Eroin Çıktı

Polis, cipin yanına geldiğinde ilginç bir durumla karşılaştı. Lüks aracın tekerinin söküldüğü, kenarda ise bir çanta olduğu fark edildi. Çanta içerisinde paketler halinde eroin bulundu. Cipin altına bakan polisler, burada gizli bir bölmede uyuşturucu paketleri olduğunu belirledi. Durum Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bildirildi. Olay yerine geçen narkotik polisi zuladaki eroinleri de çıkardı. Ele geçirilen eroinin 121 kilo olduğu öğrenildi.

 

Güvenli Eve Taşımak İsterken Yakalandı

Gözaltına alınan A.H.’nin lüks cipi doğu illerinden İstanbul’a getirdiği öğrenildi. Aracın ise Irak uyruklu bir kişiye ait olduğu belirtildi. Araç sahibinin Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra ülkesine döndüğü öne sürüldü. A.H.’nin aracı İstanbul’a getirdikten sonra uyuşturucuyu, sözde güvenli eve taşımak isterken yakalandığı belirtildi. İfadesinde susma hakkını kullanan şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Ele geçirilen 121 kilo 400 gram eroin ise emniyette sergilendi.

6 Ayda 4 Ton Uyuşturucu

Ele geçirilen uyuşturucu ile 1 Ocak ila 1 Haziran arasında İstanbul’da ele geçirilen eroin miktarı 355 kiloya ulaştı. Aynı dönemde 20 bin 832 uyuşturucu konulu olay yaşanırken, polis ekipleri 30 bin 631 şüpheliyi gözaltına aldı. Ele geçirilen toplam uyuşturucu miktarı ise 4 ton 68 kiloya ulaştı. Geçen yıl aynı dönemde ele geçirilen uyuşturucu miktarı 2 ton 133 kiloydu.

Exit mobile version