Alişan ve Buse Varol çifti 2018 yılında büyük bir düğün töreniyle dünya evine girmişti. Çift bir sene sonra  oğulları Burak’ı üç sene sonra da kızları Eliz’i kucaklarına almanın sevincini yaşadılar.

Geçtiğimiz sene koronavirüs sebebiyle abisi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan çok zor bir yıl geçirdi. Her fırsatta abisinin ölümüne duyduğu acıyı sevenleriyle paylaşan şarkıcı yeğenlerine ise gözü gibi bakıyor. Onların her zaman yanında olduğunu, abisinin emanetlerine sahip çıkacağını dile getiriyor.

Abisinin Acısı Evliliğini de Etkiledi

Abisinin acısıyla zor günler geçiren şarkıcının evliliği de yolunda gitmedi. Abisini kaybetmenin verdiği sıkıntılar evliliğinde de sorunlara yol açtı. Buse Varol’un Alişan ve ailesinden uzak olması, beraber fotoğraf karelerinde yer almamaları evlilikte bir kriz olduğunu düşündürüyordu. Bu kriz boşanma eşiğine kadar geldi. Ama sevilen çift bu zorlu süreci de beraber atlatmayı başardılar ve evliliklerindeki krizi çözdüler. Şimdilerde Bodrum’da tatil yapan çiftin keyifli halleri kameralara yansıdı. Oğulları Burak ve kızları Eliz ile Gölkey’de mısır yerken görüntülendiler.

Alişan sosyal medya hesabında  eşiyle beraber tatil fotoğrafını paylaşıp “Uzun zaman olmuştu birlikte fotoğraf koymayalı. Sağlık olsun da sevgi hep daim” notunu yazdı.

 

Editör: Haber Merkezi