İzmir’de 17 Yaşındaki Genç Cinayeti: 2 Şüpheli Tutuklandı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İzmir'deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden 17 yaşındaki gençle ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İzmir’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden 17 yaşındaki gençle ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

İzmir’in Buca ilçesi, geçtiğimiz Salı günü karanlık bir olaya sahne oldu. Barış Mahallesi’nde, 17 yaşındaki Yusuf Demir, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, genç Demir’i tabancayla vurduktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.

Yusuf Demir, başına isabet eden mermiyle kanlar içinde yere yığıldı. Hemen ardından çevredekilerin haber vermesiyle, polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Bir vatandaş, ağır yaralı genci Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşıdı.

Acı haber hastaneden geldi

Hastaneye kaldırılan Yusuf Demir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İncelemelerin ardından, yetkililer Genç Demir’in cenazesini hastane morguna kaldırdı.

Polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakaladı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından derhal soruşturma başlattı. Kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleriyle, H.T., Ö.T. ve H.B.T. isimli şüphelileri kısa sürede yakaladı.

Olayın detayları ortaya çıkıyor

Emniyetteki ifadelerinde, şüpheliler, olay sırasında başka bir grupla tartıştıklarını ek olarak tabancanın yanlışlıkla ateşlendiğini öne sürdü. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler arasından H.T. ve H.B.T. tutuklanırken, yetkililer Ö.T.’yi serbest bıraktı.

H.T., ilk ifadesinde bir kafeteryada bir grupla tartıştıklarını ve bu gruptan uzaklaşmak için cipe bindiklerini belirtti. Silahını doldurup boşaltırken yanlışlıkla Demir’i vurduğunu iddia etti.

Exit mobile version