İşgalci İsrail Askerleri Şifa Hastanesi’nde Kadınlara Tecavüz Etti

Siyonist rejim güçlerinin kuşatması altındaki Şifa Hastanesi'nde birçok kadına askerler tarafından tecavüz edildiği bildirildi.

Şifa Hastanesi’nde son durum ne?

İşgalci israil güçleri uzun zamandır Filistinin Gazze şeridinde bulunan Şifa Hastanesini kuşatma altında tutuyor. Hastane binasına sürekli olarak baskın düzenleyen siyonistler birçok insanı öldürmüş ve alıkoymuş durumda.

Dün yapılan baskında içinde tedavi altında olan 5 kişinin de olduğu 170 kişinin öldüğü biliniyor. Ortaya çıkan fotoğraflarda bazılarının da çıplak bir şekilde Güneye zorla göç ettirilmeye çalıştıkları ortaya çıktı.

“İşgalciler kadınlarımıza tecavüz edip öldürüyor”

El Cezire canlı yayınına bağlanan Filistinli Cemile Hessi yaşadıklarını anlatarak Gazze’de ki vahşeti tekrardan gözler önüne serdi.

Cemile Hessi yaralıların ve hastaların ölüme terk edildiğini, iftar edecek gıda bulamadan oruç tuttuklarını, açlıktan, susuzluktan, yıkımdan ve bombardımandan bitap düştüklerini anlattı. Cemile son olarak şifa hastanesinin tamamen savaş alanına döndüğünü ve işgalcilerin kadınlara tecavüz edip öldürdüklerini anlattı.

Exit mobile version