Gupse Özay ve Barış Arduç Çifti 6 yıllık beraberliklerini Temmuz 2020’de sade bir nikahla taçlandırmıştı. Çeşme’de kaldıkları otelde gerçekleşen nikahta pandemi sebebiyle aile büyükleri ve dostları katılamamıştı. Çift daha sonra bir düğün yapacaklarını söylemişti. Nikah yapmaya 2 günde karar verdiklerini söyleyen Özay evlilik teklifini ise 3 yıl önce aldığını söyledi.  Bu ani alınan evlilik kararını çiftin sevenleri ise coşkuyla karşıladı.

Arkadaşlarıyla Tatil Yaparken Görüntülendi

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.  Hamilelik sürecinde  pek gündemde olmayan Özay, Çeşme’de arkadaşlarıyla tatil yaparken görüntülendi. Arkadaşı Bengisu Uzunöz ile denize giren Özay’ın keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Denizde uzun süre vakit geçirdi. 37 yaşında 8 aylık hamile Gupse Özay’ın karnı burnunda halleri ise dikkat çekti. Tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşmayı da ihmal etmedi. Bu paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı.

2014’te Deliha’yı 2016’da Görümce filmlerinin senaryosunu kendi yazdı ve bu filmlerde başrol oynadı.  Geçmiş bir sosyal medya paylaşımında hamilelik sürecinde boş durmadığını iki film bir animasyon ve bir dizi yazdığını takipçileriyle paylaştı. Yeni işlerine başlamak için bebeklerinin doğmasını beklediğini belirtti. Bu haber kendisinden yeni projeler bekleyen sevenlerini oldukça mutlu etti.

Editör: Haber Merkezi