Genellikle erkeklerin sadece dış görünüşten etkilendikleri düşünülür. Erkekler kadınların güzel ve bakımlı olmasına önem verir ancak etkilenmeleri için sadece bu özellikle yeterli olmaz. Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğunu birçok özellik var. İşte o özelliklerden bazıları…

Cesur Olması

Erkekler, cesur olan kadınları çok çekici bulunur. İlk adımı atmaktan çekinmeyen ve duygularını açıkça belli eden kadınlarla daha sorunsuz ilişkiler yaşayabileceğini düşünür.

İlk adımı atıp sevgi, ilgi ve arzuyu belli etmek kadını nasıl heyecanlandırırsa erkeği de heyecanlandırır. Eğer çekici bir kadın olmak istiyorsanız duygularınızı açıkça gösterin.

Konuşkan Olması

Erkekleri etkileyen özelliklerden biri de kadınların konuşkan olmasıdır. Sohbet etmeyi seven, farklı konulara ilgi duyan, analiz yeteneği gelişmiş kadınlar her zaman erkekler için daha ön planda olur.

Erkekler her konuyu çekinmeden rahatlıkla konuşmak istediği kadınlarla birlikte olmak ister. Durum böyle olduğunda kendilerini daha özgür hissederler.

Ayrıca konuştuğunuz konularda hafif muzırlıklarla seksi çağrışımlar yapmanız, erkeği konuştuğunuz konuya odaklayıp dış dünyaya kendisini kapatmasını sağlar. Böylece ilişkiye daha çok bağlanırlar.

Güzel Kokması

Güzel kokular herkesi etkiler. Özellikle erkekler güzel kokan bir kadına asla karşı koyamaz. Partnerinizi ya da hoşlandığını erkeği etkilemek istiyorsanız doğru parfümü seçin.

Onun sevdiği kokulardan oluşan bir parfümü kullanmanız sürekli yanınızda olmasını sağlar. Güzel kokular erkekleri her zaman kışkırtır. Teninize uygun güzel kokan bir parfüm sürerek karşınızdaki erkeğin yanından veya önünden bir kere geçerseniz dikkatini çekebilirsiniz.

Duygularını Göstermesi

Hoşlandığınız bir erkeğe ya da hayatınızdaki erkeğe onu ne kadar istediğinizi her an göstermeniz gerekir. Onu sevdiğinizi ve çok arzuladığınızı söylediğinizde size karşı asla karşı koyamaz.

Gün içerisinde özlediğinizi belli eden mesajlar atabilir ya da onu arayabilirsiniz. Yanınızdayken ufak temaslarda bulunabilirsiniz. Onunla olmayı istediğinizi sözcüklerinizle ve beden dilinizle belli ettiğinizde aklını başından alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi