Türkiye Ete Doyacak! 27 Bin İthal Angus Dev Gemiyle Türkiye’ye Getirildi Türkiye Ete Doyacak! 27 Bin İthal Angus Dev Gemiyle Türkiye’ye Getirildi

X-mail özelliği geliyor!

Son yıllarda birçok yeniliği kullanıcılarına sunan Twitter (X), Elon Musk’ın liderliğinde büyük değişimler geçiriyor. Musk, platform deneyimini arttırmak için X-mail özelliği üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu yeni özellik, platforma bir e-posta özelliği ekleyerek Google’ın etkisine karşı bir hamle olacak.

Musk’tan doğrulama: “Yakında geliyor!”

Elon Musk, X-mail özelliğinin platforma geleceğini doğruladı. Twitter üzerinden yapılan bir soruya “Yakında” cevabını verdi. Detaylar henüz netleşmese de, bu özelliğin Twitter (X) kullanıcıları için önemli bir adım olacağı kesin.

Yapay zeka entegrasyonu geliyor

Musk’ın planları bununla da sınırlı değil. Twitter (X) üzerinde Google benzeri uygulamaların yanı sıra yapay zekayı da entegre etmeyi planlıyor. Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI, Grok isimli sohbet botunu erişime açtı. Bu yapay zeka ürününün çok yakında Twitter (X) ile entegre olacağı açıklandı.

X Premium+ ile daha fazla özellik

Elon Musk’ın Twitter (X) için hazırladığı yapay zeka destekli sohbet botu Grok’u kullanabilmek için X Premium+ abonesi olmanız gerekiyor. X Premium+ aylık 300 TL, yıllık ise 3 bin 139 TL olarak fiyatlandırıldı. Bu abonelikle birlikte daha fazla özellik ve ayrıcalık sunulacak.

 

 

Editör: Haber Merkezi