Corendon Turizm Grubu’nun Vizyon Toplantısı Alanya’da gerçekleştirildi.

Corendon Turizm Grubu’nun kurucu ortağı Yıldıray Karaer’in ev sahipliğinde düzenlenen Vizyon Toplantısına, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, oda ve dernek temsilcileri, turizmciler, Corendon Alanyaspor Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

ALANYA ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ FARKLI KİTLELERE HİTAP ETMEKTEDİR.
Alanya’da bir restoranda gerçekleşen yemekli toplantıda konuşan, Corendon Turizm Grubu’nun vizyonunu anlatan şirket kurucu ortaklarından Yıldıray Karaer, “Hollanda, Belçika ve İskandinav ülkeleri için oldukça popüler bir tatil merkezi konumunda olan Alanya, sunduğu ürün çeşitliliğiyle farklı kitlelere hitap etmektedir. Turizmi hareketlendirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Karaer’in sunumunun ardından kısa bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, İlçe turizminin artarak gelişmesi adına Belediye olarak iş birliğine açık olduklarını belirterek, bu kapsamda her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Alanya’nın, bölgedeki en önemli turizm şehirlerinden birisi olduğuna değinen Özçelik, turizmin gelişmesinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer ise, turizm hedeflerinin gerçekleştirilmesi konusunda hiç şüphelerinin olmadığını söyleyerek, Alanya’nın öne çıkması için çalışan herkese teşekkür etti.

Exit mobile version