Barbaros’tan Duygu Yüklü Yeni Aşk Şarkısı: “Sorma Boşver”

Güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla müzikseverleri büyüleyen Barbaros, yepyeni teklisi "Sorma Boşver" ile 22 Mart'ta tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluşuyor.

2020 yılından bu yana “Derbeder”, “Evelallah”, “Takmamak Lazım” ve Yaşar ile düet yaptığı “Var Mı?” gibi şarkılarla adından söz ettiren Barbaros, bu kez “Sorma Boşver” ile duygusal bir aşk şarkısı sunuyor.

Barbaros: “Şarkıyı ilk dinlediğimde sevdim”

“Sorma Boşver” şarkısıyla ilgili duygularını paylaşan Barbaros, “Şarkıyı Kalbimin Ankara’sını yazan Tuğrul Cerrahoğlu’ndan ilk dinlediğimde, buruk ve can acıtan havasını çok sevdim. Sesime oturacağını hissettim ve denemeye bile gerek duymadım. ‘Sorma Boşver’, duygu yüklü ve dokunaklı bir aşk şarkısı. Herkesin de bu şarkıyı özel anlarında sevdikleriyle paylaşacağını düşünüyorum” diyor.

Barbaros’un güçlü sesi ve geniş repertuvarı

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü’nden mezun olan Barbaros, opera aryalarından müzikallere, pop müzikten caza kadar uzanan geniş repertuvarıyla dinleyicilere dünya müziğinin kapılarını aralıyor. Klasik müzik geçmişinin verdiği güçle yorumculuktaki başarısını, müzikallerde başrol oynayarak da kanıtlıyor.

“Sorma Boşver”in ekibi

“Sorma Boşver”in bestesi Tuğrul Cerrahoğlu, sözleri Tuğrul Cerrahoğlu ve Murat Güneş’e, düzenlemesi ise Batu Çaldıran’a ait. Şarkının klibi ise usta yönetmen Murad Küçük’ün imzasını taşıyor.

Barbaros’tan müzikseverlere armağan

2 albüm ve 8 tekli çalışmasıyla müzikseverlerin her zaman beğenisini kazanan Barbaros’un yeni şarkısı “Sorma Boşver”, 22 Mart’ta tüm dijital platformlarda Pasion Turca etiketiyle yayımlanacak.

 

Exit mobile version