KPSS şartı aranmaksızın alımı yapılacak kadro dahilinde, kamu ve özel sektörde daimi olarak istihdam edilecek çok sayıda makam şoförü alımı yapılacağını duyuran İŞKUR, makam şoförü alımı için gerekli şartları açıkladı. Peki makam şoförü alımı hangi illerde yapılacak? Başvuru işlemleri nasıl yapılabilir? Başvuru şartları neler?

Başvuru Detaylarına www.ıskur.gov.tr Adresinden Ulaşabilirsiniz

İŞKUR listesinde yer alan ilanlarda onlarca makam şoförü alımı yapılacağını duyurdu. Bunun için İŞKUR’a kayıtlı iş arayanların, son başvuru tarihini geçirmemek adına acele etmeleri gerekiyor. Başvuru şartları arasında yer alan en önemli kriter ise iş arayan adayın B sınıfı ehliyete sahip olması. Antalya, Mersin, Yalova, Muğla, İstanbul, Ankara, Kastamonu  gibi pek çok ilde yapılacak olan alımların detaylarını öğrenmek için İŞKUR’un resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Başvuru İşlemleri Nereye Yapılacak?

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan, KPSS şartı aranmaksızın alımı yapılacak kadro dahilinde, kamu ve özel sektörde daimi olarak istihdam sağlamak isteyen kişiler, başvuru işlemlerini İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yapmaları gerekmektedir. İŞKUR’un resmi web sitesine giriş yaparak, ilanlarda belirtilen son başvuru tarihine kadar başvuru işlemlerinde bulunabilirsiniz.

 

Artan Orman Yangınları Sonrası Alanya’da Ekipler Teyakkuza Geçti Artan Orman Yangınları Sonrası Alanya’da Ekipler Teyakkuza Geçti

Editör: Haber Merkezi