Arzumuz odur ki!

Kurucu iradenin koyduğu esaslardan sapmadan yürüdüğün sürece, ”TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İLELEBET VAR OLACAKTIR. O’NU BİZ KURDUK, SİZ YAŞATACAKSINIZ ” diyerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türk Milletinin doğrudan oyları ile seçerek Gazi Meclise gönderdiğimiz, yaşadıkları her dakikada, aldıkları her nefeste, yediğimiz her lokmada ”tüyü bitmemiş yetimin hakkı var diyeceklerini umut ettiğimiz, Türk Milleti adına, O nun refahı, huzuru için yasa yapan, yürütme organını denetleyen, hesap soran, doğruları muhalefetten geldi diye reddetmeyen milletvekilleri, halkın hizmetinde olduğunu unutmayan, çalmayan çaldırmayan, toplumu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çabalayan, yürütme organı, Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, peygamber postun da oturduğunu unutmayan, haktan hukuktan şaşmayan, adalet terazisini resimde bırakmayan bağımsız ve tarafsız yargı, Güçlü devlet, güçlü millet inancı ile yasama, yürütme ve yürütmeye aynı mesafede durabilen, devletin temsilcisi Cumhurbaşkanı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet Payidar Kalacaktır.

BİLİYORUZ Kİ,

Kutsal vatan toprakları Anadolu da yaşayan her fert Türk Bayrağıdır. Bayrağımız tektir ve hepimizindir. Bu sebeple, Bayrağı lekelememek, kirletmemek, yere düşürmemek hepimizin görevidir.
Aziz şehitlerimizin, Gazilerimizin kanları pahasına kazanılan ve muhafaza edilen, yüce milletimizin her bir ferdinin alın teri, emeği ile işlenen, mamur hale getirilen Vatan toprakları bölünemez, böldürtülemez.
Çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak idealimizdir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği istikamettir. Büyük Türkiye’dir. Büyük Türkiye, ekonomik bağımsızlığını kazanmış, hukuk üstünlüğüne inanmış, laik, demokrat, fikri hür, vicdanı hür, milli ve manevi bütün değerlerine ve bu değerlerini oluşturan milli kültürüne sahip, yek diğerine saygılı fertlerden oluşan bir ülke olacaktır.
Çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak idealimizdir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği istikamettir. Büyük Türkiyedir. Büyük Türkiye, ekonomik bağımsızlığını kazanmış, hukuk üstünlüğüne inanmış, laik, demokrat, fikri hür, vicdanı hür, milli ve manevi bütün değerlerine ve bu değerlerini oluşturan milli kültürüne sahip, yek diğerine saygılı fertlerden oluşan bir ülke olacaktır.
Bunun için, cesaretle, fedakarca, milli menfaatlerimizi şahsi menfaatlerimizin üzerinde tutarak, planlı bir şekilde son nefesimize kadar çalışmalıyız.
  
Bizler, asırlar boyu, tarih yazan, yazdıran, imparatorluklar kuran, ilimde, bilimde, medeniyete öncülük eden bir milletin çocuklarıyız. Kendimizi küçük göremeyiz. Kuvvetimizin bilincinde olarak, Büyük Türkiye Ülküsünü birlik ve beraberlikle gerçekleştireceğiz.
Biz, her türlü yokluğa tahammül ederiz. Adaletsizliğe, hor görülmeye, aşağılanmaya, esarete, bölünmeye, her türlü ahlaksızlığa asla tahammül, müsaade ve müsamaha etmeyiz.
Biz, İnsanlık aleminin en şerefli ailesi olan Türk Milletinin birer ferdiyiz.
Biz. Türk Töresinin Türklük Ülküsünün ayrılmaz bir parçası olduğuna inanırız.

Biliyoruz ve inanıyoruz ki:

Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakarlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragat tir. Vazgeçmektir.
Yüce Türk Milletinin fertleri, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarına uşak olarak kullanılmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdırlar.
Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur.
Exit mobile version