Antalya’nın Kemer ilçesinde ‘rüşvet ve irtikap’ iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında eski belediye başkan vekili M.T. ile eski ruhsat denetim müdür vekili B.B. tutuklandı.

Eski Belediye Başkan Vekili ve Eski Ruhsat Denetim Müdür Vekili Tutuklandı

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı, bu yıl şubat ayında Kemer Belediyesi’nde iş yeri sahibi E.P.’ye verilen ruhsat işlemleri sırasında haksız maddi menfaat sağlandığı iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, eski belediye başkan vekili ve eski CHP’li meclis üyesi M.T., dönemin ruhsat denetim müdür vekili olan belediye personeli B.B. ile birlikte S.H., S.I. ve S.P. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden S.P. savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, diğer dört şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan M.T. ve B.B. tutuklanırken, S.H. ve S.I. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Fıkra Gibi Olay: Türkiye’den Kaçmak İsteyen Göçmenler, Edirne’de Yakalanıp Yurda Geri Getirildi Fıkra Gibi Olay: Türkiye’den Kaçmak İsteyen Göçmenler, Edirne’de Yakalanıp Yurda Geri Getirildi

Editör: Haber Merkezi