Alanya’nın marka değerlerinden birisi olan ve ödüllü şeflerin hazırladığı bir birinden özel yemekler ile Alanya’da yaşayan yerli yabancı bir çok kişinin tercih ettiği restoran TURFE-ET, 22. Alanya uluslararası kültür sanat ve turizm festivaline ‘’Alanya’nın en tatlı ve en acı yemek standı’’ sloganıyla bir bölüm açarak, üç gün boyunca yerli yabancı bir çok davetliye bir birinden özel tatlar ve yemekler ikram etti.

‘’Kaliteyi Uygun Fiyata Tatmak İçin Herkesi TURFE- ET Restorana Bekliyoruz’’

Festival ve Stant hakkında DİGİ-ZTV mikrofonlarına özel bir açıklama yapan TURF-ET Restoran firma sahibi Şinasi Karanlıkoğlu, ‘’Alanya Belediyemizin düzenlediği bu muhteşem festivale TURFE-ET Restoran olarak bizlerde stant açarak katıldık. Hem Alanya’mızın tanıtımına  bir katkı sağlamak hemde yöresel lezzetlerimizi de davetlilere tanıtmak için ekip olarak buradayız. Festival çok güzel orğanize edilmiş, katılımda bir hayli fazla. Bu tür organizasyonlar şehrimizin tanıtılması noktasında büyük önem arz ediyor. TURFE-ET Restoran olarak bizlerde hem acı hem tatlı lezzetlerimizi bir araya getirerek davetlilere ikram ediyoruz. Festivsalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. TURFE – ET Restoran olarak, bugün olduğu gibi bundan sonrada Alanya’mızın tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğiz. Restoranımız Alanyum AVM arkasında yer almaktadır. İçkisiz, nezih ve ferah bir aile ortamında,  bir birinden özel lezzetleri en uygun fiyata misafirlerimize sunuyoruz. Canlı müziklerimiz oluyor. Üst katımızda daha önce yaptığımız gibi kadınlar manitası, yemekli organizasyonlar, canlı müzikler gibi bir çok etkinliği yapabilecek kapasitemiz mevcut. Buradan herkesi TURFE-ET Restorana gelerek kaliteyi uygun fiyata tatmaları için davet ediyoruz.’’ dedi.

Bir Tıkla Zengin Olup olmadığınızı Öğrenebilirsiniz! Bir Tıkla Zengin Olup olmadığınızı Öğrenebilirsiniz!

‘’TURFE-ET Restoran olarak Alanya’mızın tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz’’

Karanlıkoğlu’nun ardından festival hakkında düşüncelerini dile getiren TURF-ET Restoran Aşçıbaşı Akif Çalışkan ise bu tür organizasyonların önemi değinerek şunları kaydetti; ‘’Biz TURFE-ET Restoran olarak geldik güzel bir stant açtık. Bir yanda çiğ köfte, diğer yandan irmik helvası gibi bir çok lezzetlerimizle davetlilerimize hizmet ediyoruz. Turfe olarak her zaman en iyisini sunmaya ve Alanya’mızın tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Restoranımızda et ürünleri, ızgara çeşitleri,pide çeşitleri bir çok çeşitli lezzetleri en uygun fiyata misafirlerimize sunuyoruz. İçkisiz bir işletme olduğu için herkes ailesiyle, eşiyle, dostuyla çok keyifli bir ortamda yemeklerini yiyerek keyfli bir zaman geçiriyorlar. Herkesi bu güzel yemeklerimizi tatmaya davet ediyoruz’’ diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi