6 – 12 Haziran Haftası Burç Yorumlarınız Neler Söylüyor?

Hafta sakin başlayıp sakin bitecek. Biraz sorumluluklarımız bizi sıkıp yorabilir ama genelinde çok önemli bir gökyüzü olayı yok. Geçmişi geçmişte bırakıp, değişime direnmeyenler, yeni hayatlarına devam etmeye başlayacak. Günlük rutin içinde kalmak ve geleni karşılamak bu haftanın mottosu.
Haftalık burcunuzu okurken yükselen burcunuza göz atmayı unutmayın..

6 – 12 Haziran Haftası haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? burcununsozlugu’nün deneyimli astroloğu 6 – 12 Haziran Haftası haftalık burç yorumlarınızı yazdı. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 6 – 12 Haziran Haftası haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Başak burcu 6 – 12 Haziran Haftası haftalık yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 6 Haziran haftası neler bekliyor? Haftalık burçlarınızı okurken yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek? İşte haftalık burç yorumlarınız…

 

Koç ve Yükselen Koçlar

Haftaya içe çekilerek ve duygusal olarak yalnız hissederek başlasanız da hafta ortasında kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Fiziksel değişim, güzelleşmek için güzel zamanlarınızı değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Hafta sonunda; maddi kaynaklar, ürettiklerinizle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca ani para kazançlarınız gerçekleşebilir. Ev ve aile hayatınızla ilgili ise güçlü kararlar alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Haftaya ev ve aile hayatınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Aile ve evinize yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta ortasında; aşk, flört, çocuk ya da hobi konuları gündeminize gelebilir. Hafta sonunda ise; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar ya da sağlık konuları gündeminize gelirken. Ani sağlık problemleri yaşanabilir. Maddi kazançlarınızla ilgili ise güçlü kararlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Haftaya maddi kaynaklar, finans konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; eğitim, yurt dışı, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Hafta sonunda; çok çalışabilir, kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Aile içinde ya da evinizle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca sosyal çevrenizden ani sizi şaşırtan gelişmeler gerçekleşebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Haftaya yakın çevre, kardeşler, eğitim konularıyla başlayabilirsiniz. Ayrıca kısa seyahatler de gerçekleştirebilirsiniz. Hafta ortasında ev ve aile hayatınızda gündeminize olabilir. Hafta sonunda; aşk, flört, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilir güzel zaman geçirebilirsiniz. Ani aşk gündeminize gelebilir. Ortaklık, ikili ilişkilerle ilgili ise kalıcı kararlar alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Haftaya ilişki ya da ortaklık konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında ise; finans, vergi, ödemeler gündeminize gelebilir. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuklarına odaklanabilirsiniz. Ani seyahat, kardeş ya da yakın çevrenizde ani gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenizdekilerin desteğiyle güçlü kararlar alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar

Haftaya eğitim, seyahat, yurt dışı ya da uzak akraba konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında kariyer hayatınıza daha çok odaklanabilirsiniz ve anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Hafta sonunda; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Ani aşk karşınıza çıkabilir ve bu durum sizi şaşırtabilir. Aşk, çocuk ya da hobilerinizle ilgili kalıcı güçlü kararlar alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Haftaya çalışma hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Sağlık ve genel hayat düzeninizi kurmak için güzel bir haftaya başlıyorsunuz. Hafta ortasında ilişki, ortaklık konuları gündeminize gelebilir. Hafta sonunda; maddi konularla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kazançlarınızda ani değişimler gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızla ilgili ise güçlü kararlar alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Haftaya arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak, kendinize zaman ayırmak için güzel bir zaman dilimi olacak sizin için. Hafta sonunda ise; kendinizi ve duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirisiniz. İlişki ya da ortaklıkta ani gelişmeler yaşanabilir ve partnerle güçlü kararlar alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar

Haftaya kendinizi ortaya koyarak ve duygularınızı rahatça ifade ederek başlayabilirsiniz. Güzelleşmek, kişisel bakım konularıyla ilgilenmek için güzel bir haftaya başlıyorsunuz. Hafta ortasında; maddi kaynaklarınız gündeminize gelebilir. Kısa seyahat kararı alabilirsiniz. Ani gelişmeler ise hafta sonunuzda sizi bekliyor olacak. Aşk, hobi, çocuk konularıyla ilgili güçlü ve kalıcı kararlar alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Haftaya aşk, flört, çocuk ya da hobilerinizle ilgilenerek ve bu konularda hayatınıza düzen getirmek isteyerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasında çalışma hayatı, gündelik hayat uğraşlarıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda ise ilişki ya da ortaklığınıza odaklanırken ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Ani aşk gündeminize gelebilir. Ayrıca hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlar güçlü olacaktır.

Kova ve Yükselen Kovalar

Haftaya iş hayatı, kariyer hayatınıza odaklanarak ve çok çalışarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunda; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak için güzel bir zaman dilimi olacaktır.  Sağlık ya da çalışma hayatınızda sizi şaşırtan gelişmeler olabilir ve gündelik hayatta aşk aniden karşınıza çıkabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar

Haftaya maddi konular, para, iş hayatınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasında; eğitim, kardeşler, medya konuları gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonunda; aile ve ev hayatınıza odaklanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ani gelişmeler gündeminize gelebilir ve ani aşk da karşınıza çıkabilir. Kariyerinizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZI TAKİP ETMEK İÇİN

 

Exit mobile version