5 Yıllık Taciz Üvey Babanın Çektiği Mesajlarla Ortaya Çıktı

İftira Olduğunu Söyledi

Durumu annesi ve yakın arkadaşlarına anlatan çocuğun, annesinin duruma inanması üzerine kız arkadaşlarının annelerinin yardımı ile Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulunduğu ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. Gözaltına alına S.K. ise suçlamaları kabul etmeyerek iddiaların iftira olduğunu söyledi.

Çocuğun Cinsel İçerikli Fotoğrafları Telefonundan Çıktı

Polisin S.K.’nın telefonunda yaptığı incelemelerde ise kızının telefonuna  güzelim, sevgilim, seni çok seviyorum ve karım yazılı mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Şüpheli ile çocuğun cinsel içerikli fotoğrafları bulundu.

Bunun üzerine gözaltına alınan S.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.K.’nın davasının devam ettiği ve 12-22 yıl arasında hakkında hapis cezası istendiği belirtildi.

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyeleri ise davanın takipçisi olacaklarını belirterek “Çocuklarına en ufak bir şüpheli davranışa tanık olan büyüklerin uzmanlara ve adli mercilere çekinmeden şikayette bulunmalarını istiyoruz. Dernek olarak bu tür duruma maruz kalan çocuk ve kadınların yanındayız, her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştular.

Exit mobile version