21 – 27 Mart Haftası Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

Bu hafta gizli saklı hiçbir şey kalmayacağı gibi, aklınıza gelen başınıza gelebilir dikkatli olun.

Çünkü bu haftaya biraz tedirgin edici bir gökyüzüyle giriyoruz. O nedenle kaza riski ve sağlık konusunda gelişmeler olabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Hafta ortalarında ise ekonomik durumlar herkesi fazlasıyla zorlayabilir.

Bu hafta kendimizi birçok alanda kararlar almak ve bu kararların peşinden gitmek isterken bulabiliriz. Önümüzde Koç yeniayı var. Başak dolunayının etkileri yavaşça azalırken yeni başlangıçlar için yeniayı beklemenizi tavsiye edeceğiz. Korkularınızla yüzleşmek zorunda kalacağınız bu dönemde gücü kendimizde aramak ve olumsuz düşünce ve eylemlerden uzak durmak fayda sağlayacaktır.

Hayatınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Öyle ki şimdiye kadar direndiğiniz birçok konu sizi zorlayabilir ve istemediğinizi düşündüğünüz, söylediğiniz şeyleri yapar duruma gelebilirsiniz.

Anlayacağınız bu hafta hayat size rağmen sizin dışınızda gelişecek. Değişime direnmek yerine, olumsuz düşüncelerden uzak durarak yeniye açık olmanızda fayda var.

Burcunuza göre haftalık yorumunuzu okurken yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın.

Koç ve Yükselen Koç

Aile ve maddi konular hafta gündeminizi oluşturacak. Eski bir borç kendini hatırlatabilir ya da gereğinden fazla harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ama endişelenmeyin. Bu hafta yeni bir gelir kapısı bulabilirsiniz. Hafta ortasından sonra rahat bir nefes alacaksınız. Ailenizle oluşabilecek tartışmalara agresif yaklaşmazsanız konunun kazananı olabilirsiniz. Haklıyken haksız duruma düşmemeye çalışın. Sert çıkışlarınızın ceremesini yine siz çekiyor ve manevi yönden kendinizi hırpalıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Strese bağlı bazı rahatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Şanslı bir haftaya giriyorsunuz Sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Özellikle duygusal konularda tam istediğiniz gibi ilerleyeceksiniz. Kalbiniz boşsa istediğiniz gibi biriyle yollarınız kesişecek. Uzun zamandır boğuştuğunuz birçok sorundan kurtulacaksınız. Sizi maddi manevi rahatlatacak bir haftaya girdiniz. Ummadığınız destekler sizi bulacak. Yeter ki ben yaparım düşüncenizden kurulup, yardımları kabul edin. Bu hafta biraz yalnız kalmanız da size iyi gelecek. Hayatınızı sorgulayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Doğru kararlar alabilmek için dışarıdaki sesleri bir süreliğine durdurmanızı tavsiye ediyoruz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Mutlu olmaya hazır mısınız? Özellikle yükseleni İkizler olanların ayaklarını yerden kesebilecek çok güzel haberler söz konusu. Hayatın en iyi yanlarını gözlemleyebileceğiniz ve hatta yaşayabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Sürprizlere ve güzel haberlerle dolu bir haftaya hazır olun. Dileğiniz her ne ise aklınıza gelen başınıza gelecek yeter ki endişelerinizden uzak durup her güne olumlu ve güzel düşüncelerle başlayın. Sağlık sorunlarınıza doğru çözümler bulabileceğiniz haftada, tek yapmanız gereken kontrollerinizi ihmal etmemek. Ev, iş, aile, aşk… Her şey yolunda gidecek ve hayatınızın geri kalanını etkileyecek çok iyi kararlara imza atacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta yalnızlığınız son bulacak. Aşk hayatınızda parlayacaksınız. İlişkisi olanlar iyi gitmeyen ilişkilerini sonlandırıp, yeni ilişkilere yelken açabilir; yalnızlar hayatlarının aşkıyla karşılaşabilir. Tüm hafta boyunca sevgi kelebekleri gibi dolaşacağınız için mevcut ilişkinizin de güçlendiğine tanık olacaksınız. Ailenizle ilgili güzel haberlerin peş peşe geleceği bu haftada, endişelerden uzak durun. Olumsuz düşüncelerden sıyrılabilirseniz her şey sizin istediğiniz gibi ilerleyecek. Sağlığınıza her zamankinden daha dikkat edin. Enerjiniz yerinde, bu haftayı iyi değerlendirin.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta sizi biraz geçmişe götürebilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu duygusal geçişi kolay atlatabilirseniz özellikle maddi konularda istediğinizden çok daha fazla rahatlayacaksınız. Elinize geçen parayla ertelediğiniz borçları kapatacağınız gibi birtakım yeni yatırımlar da yapabilirsiniz. Geçmişe takılıp kalmazsanız bu hafta yenilenme sürecine gireceksiniz. Sürüncemedeki işlerinizi bitirip, yeni işlere atılım yapmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Gökyüzü de sizi bu konularda destekleyecek. Yeni bir işe başlayabilir, mevcut işinizde yükselebilirsiniz. Bu hafta şans sizden yana.

Başak ve Yükselen Aslan

Maddi açıdan şanslı manevi açıdan zor bir haftaya merhaba diyorsunuz. Son zamanlarda sizi zorlayan kişilerle olan sorunlar sizi baya bir sıkacak görünüyor. Etrafınızdaki insanların ne dediğini bırakıp, kendi iç sesinizle hareket ederseniz çözümlere daha kolay ulaşacaksınız. Sezgilerinize güvenin. Yanılmayacaksınız. Maddi konulardaki başarınız ise herkese dudak uçuklatacak cinsten. Her şeyi ve herkesi bir kenara bırakıp işinize odaklandığınızda, başarı kaçınılmaz. Sağlığınızı ihmal etmekten de artık vaz geçin. Önceliklerinizde kendinizi ilk sıraya almanızı ve özellikle sağlığınızla ilgilenmenizi tavsiye ediyoruz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Para kazanmaya hazır mısınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler? Bu hafta kazançlarınızda gözle görülür bir artış yaşayacaksınız. Yalnızlar yalnızlığın tadını çıkarmaya devam ederken, ilişkisi olanları sert sınavlar bekliyor. Başkalarının söylemleriyle hareket etmeyin. Aile dayanışmasını tam anlamıyla yaşayacağınız bu haftada, istediğiniz desteği göreceksiniz. Hayat rutininizi değiştirecek tek şey her zamankinden fazla çalışmak zorunda kalmanız olacak. Ama karşılığını maddi manevi her şekilde fazlasıyla alacaksınız. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin. Sonrasında sizi üzecek durumlarla karşılaşmanız olası.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta gökyüzü size yepyeni bir hayat getiriyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Geleceğe emin adımlarla yürüyeceksiniz. Her şey olması gerektiğinden çok daha iyi olacağından biraz kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. İşlerin bu kadar kolay ilerliyor olması sizi şaşırtabilir. Sezgilerinize güvenin ve endişelerinizi geride bırakın. İşiniz, aileniz, varsa çocuklarınızla ilgili ne kadar sorun varsa hepsi geride kalıyor. Yenilenme sürecinde eşiniz, ortağınız, kardeşiniz size yakın ne kadar insan varsa daha siz istemeden destek verecek. Bu dönemi iyi değerlendirmeye ve kötü şeyler düşünmemeye çalışın.

Yay ve Yükselen Yay

Hadi artık bugüne gelin Sevgili Yay ve Yükseleni Yay olanlar. Anı yaşamaya başladığınız anda hayatınızın ne kadar renklendiğini göreceksiniz. Sosyal yaşamdaki başarınız iş yerine pek yansımayacak bu hafta. Tembellik yapmak isteyebilir, işlerinizi ihmal edebilirsiniz. Savurganlığınızın ceremesini de bu hafta çekebilirsiniz. Maddi konulara dikkat demek istiyoruz. Bencilliğinizi de tavan yapacağı bu hafta etrafınızdaki insanlardan özellikle bu konuda tepki alabilirsiniz. Neyse ki hafta sonuna doğru hayat rutininiz normale dönecek ve rahat bir nefes alacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Nihayet zor günler geride kaldı sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta ne dilerseniz dileyin. Hepsinin gerçekleşmesi muhtemel. Ancak bu şans sizi rehavete kaptırmasın. Şansla birlikte gelecek olan iş yükü veya aile sorumluluğu sizi biraz yoracak. Özellikle çocuk sahibi Oğlaklar bu hafta onların sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirler. Sürekli gelecek endişesiyle yaşamanızdan dolayı da strese girmeniz mümkün. Sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. Doğada zaman geçirmek endişelerinizden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Kolları sıvayın sevgili Kova yükseleni Kova olanlar. Bu hafta çok çalışacaksınız. Bu hafta gökyüzü sizi iş konularında değişime zorlayacak. Hemen korkmayın, bu değişim sizin faydanıza olacak. Kendi işini yapmak isteyenler bunun için gerekli enerji ve kaynağı kolaylıkla bulacak. Ortak yapılacak işlerde başarı sizlerle birlikte. Ailenizle de halen her şey yolundayken, bir süredir ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi aramamanız için hiçbir neden yok. Bu hafta sağlığınız da şansınız kadar iyi. Ancak fazla yeme eğiliminde olabilirsiniz. Kiloya dikkat.

Balık ve Yükselen Balık

Valizler hazır mı sevgili Balık ve yükselen Balıklar? Yeni haftada plan dışı seyahatler söz konusu olabilir. Ertelememeye çalışın çünkü bu seyahatler sizlere çok iyi gelecek. Ailenizden ve sevdiklerinizden de alacağınız güzel desteklerle zor geçen günlerin etkilerinden kurtulacaksınız. Güzel günler başlıyor. Her ne kadar gökyüzü bu aralar duygusal açıdan sizi biraz yorsa da hayatınız nihayet istediğiniz şekli alacak. Egonuzu biraz törpüleyip, karşı tarafa konuşma şansı verirseniz güzel şeyler duyma ihtimaliniz bu hafta çok yüksek.

Exit mobile version