14 – 20 Mart Haftası Burç Yorumlarınız Neler Söylüyor?

Bu hafta Cuma günü Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Haftaya bu dolunayın etkileriyle başlıyoruz. Sürekli ne zaman düzelecek, ne zaman bitecek bu dertler diyenlere müjde verebiliriz. Bu haftadan sonra hayatınızdaki olumlu değişimler yüzünüzü güldürmeye başlayacak. Çoğunuz için sürprizlerle dolu bu haftada, güzel haberler ve ikili ilişkilerde düzelmeler, yeni başlangıçlar ve evlilik kararları var.  Gücümüzü ve cesaretimizi tam olarak ortaya koyacağımız Başak dolunayı haftasında dikkat edilmesi gereken tek şey ego savaşları. Aman kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Dolunaylar, atılan adımların sonuçlarını aldığımız, bir şeyleri bitirip yeni şeylere başladığımız zamanlara işaret eder. Bu dolunay, Başak burcunda olduğu için hepimiz için farklı bakış açısı, aydınlanma, özgürlük ihtiyacı, toplumsal konulara duyarlılık artacak ve en çok da isyankar tarafımız tetiklenecek. Bu dolunay bize gerçekte neyi istiyorsun diye soracak. Ve bizi bu sorunun cevabını bulmamız için zorlayacak. Yine sizi mutlu etmeyen geliştirmeyen iş, durum, konu, kişiler ve bu kişilerle bitişler bu dönemde gündemde. Bol sürprizli, güzel haberler alacağınız bir hafta olsun.

 

Koç ve Yükselen Koçlar

Cuma günü Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Haftaya dolunayın güçlü ve sert etkileriyle başlıyorsunuz. Duygusal hayatınız, aşk ilişkileriniz bu dolunayla birlikte ön plana çıkacak. İlişkilerinde sorunları olanlar problemleri masaya yatırıp çözüme ulaştırırken, kimileri de yolları ayırabilir. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişki kapınızı çalabilir. Partneri olanlar için kendi duygu ve değerlerini, kendini kıymetini karşı tarafa ifade etmek son derece önemli olabilir, takdir ve onay ihtiyacı oldukça yüksek. Bu talep çocuğunuzdan veya partnerinizden de gelebilir. Sürpriz hamilelikler, çocukları olanlar için yaşamlarında netleşmeler meydana gelebilir. Ani harcamalara dikkat edin.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Bu hafta Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aile, ebeveynler, ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Hayatınızla ilgili radikal kararlar verebilirsiniz. Ani değişiklikler, kadersel bazı durumlar meydana gelebilir. Evlilik, boşanma ya da yeni bir hayata başlamak gibi konular gündeminize girebilir. Kariyerinizle ilgili yenilenmeye gidebilir, iş değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendi işinizi kurma adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışmıyorsanız, eviniz, aileniz, yuvanızla ilgili yenilenme ihtiyacınız artabilir. Hayata dair yeni kararlar, yeni bakış açıları ve yeni fikirler içerisinde olacaksınız. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde önemli değişimler olabilir. Aşk hayatında beklentileriniz değişebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta Başak burcunda oluşan dolunayla birlikte yeni kararlarınız, gelecek planlarınız öne çıkıyor. Çevrenizden destek göreceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, ticari başlangıçlar gerçekleşebilir. Kardeş, yakın arkadaşlarınızın hayatında gelişmeler, netleşmeler söz konusu olurken, sosyal hayatınız hareketlenebilir. İş hayatınızda yeni teklifler, maddi anlamda şanslar elde edebilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni projeler gündeme gelebilir. Bazı eski arkadaşlıklar ve değişik karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin artacağı bu hafta vereceğiniz her karar hayatta karşılığını bulacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Başak burcunda cuma günü oluşan dolunayın ışığı maddi konularınıza vurgu yapıyor. Finansal alanınızda netleşmeler ve güzel sürprizler yaşayacaksınız. Harcamalarınız, bütçeniz dolunayın etkisini sürdüğü 13 gün boyunca mercek altında olacak. Mesleğinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Beklediğiniz bir para, sürpriz ikramiyeler elinize geçebilir, yatırım, gayrimenkul, kredi konularında yeni kararlar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde güven duygusunu sorgulayarak yeni bir yola gidebilirsiniz. Yeni aşklara yelken açarken iki kere düşünmeniz gereken bir zamandasınız. İyice tanımadan yeni bir ilişkiye başlamayın. Duygusal yapınız nedeniyle sonra yine en çok siz üzülüyorsunuz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Başak burcunda oluşan dolunayın etkisiyle başladığınız bu hafta her şeyi ve herkesi sorgulayabilirsiniz. Yaşamınızda kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Mesleğinizde, ailenizde, aşk hayatınız ya da evliliğinizde değişimler ve yenilikler meydana gelebilir. Sizi sıkan her şeyden özgürleşmek isteyebilirsiniz. Kimileriniz, ikili ilişkilerde sonlanma kararı alırken, kimileriniz de yeni bir birlikteliğe adım atabilir. Aşk konusunda, keyfiniz nihayet yerine gelecek. Cuma’dan sonra ise bekar ve yalnız Aslanlar çok güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. Fiziksel görüntünüzde imaj değişiklikleri yapabilirsiniz. Stres sağlığınıza etki edebilir, dikkatli olun.

Başak ve Yükselen Başaklar

Bu hafta burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın burcunuza etkisiyle daha net olacağınız, sorunları ve çözümleri daha net okuyabileceğiniz bir süreç başlıyor. Dış dünyayı kontrol etmek yerine içinize dönmeye, kendinizde bir dönüşüm yaratmaya başlama zamanı. İkili ilişkilerde ani ayrılıklar, ortaklığı bitirme veya iş, ev değişimleri meydana gelebilir. Arkadaşlık ilişkilerinde bazı testler, kopuşlar yaşayabilirsiniz. Dolunayın etkisinin süreceği 13 günlük zaman diliminde sağlıkla ilgili destekler ve beslenme düzeninde değişiklikler de gündeminize girebilir. Bazı besinleri ve kötü alışkanlıkları hayatınızdan kalıcı olarak çıkarabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler

18 Mart’taki Başak dolunayı kariyerde belirsiz kalan konuların artık tamamlanacağını müjdeliyor. Bu hafta iş hayatınızda yeni adımlar atabilir, bazı planlarınızı hayata geçirmek için gerekli desteği kolaylıkla bulabilirsiniz. Önümüzdeki 13 gün boyunca etkisini hissedeceğimiz bu dolunayda duygusal konularla ilgili beklentileriniz artabilir ve net kararlar verebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızda gökyüzü eksiklerinizi tamamlayarak, yeni olana başlamak konusunda sizlere çok güzel fırsatlar sunacak. Yaratıcı, çözüm odaklı ve sosyal olacağınız bir dönemdesiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmeye yönelik kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Böylece istediğiniz her konuda istikrarlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Bu hafta Başak burcunda oluşacak dolunayla birlikte kariyer, aile ve toplumsal statünüzü ilgilendiren konularda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Evlilik, çocuk sahibi olmak, boşanma ya da ayrılık kararları gündeminize girebilir. Bu durum ilişkilerde var olan sorunları gün yüzüne çıkarırken çözüm konusunda fırsatlar da sunabilir. Taşınma, yer ve ev değişimleri, alım satım konularında köklü dönüşümler oluşabilir. Bazı bitişler daha güzel başlangıçları önünüze getirecektir. Takdir ve terfi alabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vereceğiniz bir dönemdesiniz. Sezgilerinize güvenin. Kafanızı karıştıran her durumda doğru kararı almanıza yardımcı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yaylar

Şehir dışı bağlantılı konular, ticari gelişmeler, eğitimler, akademik konular, sınavlar bu hafta cuma günü oluşacak olan Başak dolunayının ışığıyla ön plana çıkabilir. Uzundur hedeflediğiniz konularda netleşmeler yaşayabilir, güzel haberler alabilirsiniz. Ticari faaliyetlerde şanslar, haber beklediğiniz konuların netleşmesi, hukuksal konularınız varsa müspet sonuçlar yaşayabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerinizde iletişimde yanlış anlaşılmalar, kopmalar söz konusu olabilir. Bu hafta özellikle sizin için değer taşıyan insanlarla konuşurken kelimelerinizi çok iyi seçmeye çalışın. Geri dönüşü olmayan, telafisi zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bu hafta Başak burcunda oluşan dolunayla birlikte bekleyiş yaşadığınız ve mecburiyet taşıyan konularla ilgili sonuçlanma yaşayabilir, güzel haberler alabilirsiniz. Başkalarıyla paylaştığınız gelirler, ortak kazanımlar, varsa ortaklık ilişkilerinde bazı engellenmeler veya zorluklarla karşılaşmanız da söz konusu olabilir. Bu haftadan itibaren yaşamınızda önemli bitiş ve başlangıçlar yaşamaya başlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bilinçaltı korkularından uzaklaşma, blokajları aşma ve bilinçli davranmaya çalışmanız gerekiyor. Kariyer konuları hafta boyunca ön plandayken, özel hayatınızı ve ilişkilerinizi bu doğrultuda yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Haftaya cuma günü oluşacak Başak dolunayının sert etkileriyle başlıyorsunuz. Kendinizi duygusal anlamda boşlukta hissedebilir, önemli konularda karar vermekte zorluk çekebilirsiniz. Kariyer hayatınızda sorumluluklar üzerinize gelmiş olabilir. Kariyer bitişleri yaşayabilir, farklı başlangıç kararları alabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla karşılaşmak ya da yaşamınızdaki kişilerle yüzleşmeler söz konusu olabilir. Sinirli, çabuk sinirlenen ve agresif davranışları olan biri gibi davranabilirsiniz. Bu dönemde bu gayet normal çünkü son zamanlarda her şey üst üste geldi. Ama endişelenmeyin hafta sonuna doğru hayatınızda olmasını istediklerinize kavuşmaya başlayacaksınız.

Balık ve Yükselen Balıklar

Haftaya 18 Mart’ta Başak burcundaki dolunayın etkileriyle başlıyoruz. Bu dolunay size iş hayatınızda değişimler getirebilir. Bazı şeyleri değiştirme zamanının geldiğini fark edeceksiniz. Bu dolunay sürecinde hayattan keyif almayı, koşullara ayak uydururken isteklerinizi var etme konusunda sabırlı olmayı, hayatla ve kendinizle barışmayı ve kendinizle daha sağlıklı bir ilişki kurmayı öğreneceksiniz. Sorunlu bir meslek yaşamınız var ise ayrılabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda ya da birlikte çalıştığınız kişilerde de değişimler meydana gelebilir. Günlük rutinlerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bazılarınız içinse bugünlerde ilişkilerin resmiyet kazanması, evlilik teklifi gibi konular gündeme gelebilir.

Exit mobile version