13 – 19 Haziran Haftası Burç Yorumlarınız Neler Söylüyor?

14 Haziran’da Yay burcunun 23 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Aynı zamanda oldukça şifalı bir dolunay olacak. Kuvvetli etkileri olması beklenen bu dolunay aynı zamanda bir süperay olacak. Süperay, denilmesinin sebebi ise ayın dünyaya en yakın olduğu konumda olması. Bu da ayın hareketinin etkilerinin daha çok hissedilmesini sağlayacak. Yay astrolojide özgürlük, inanç, hareket, seyahat, eğitim, akademik konular, neşe, umut, keşfetmek, spor, cesaret, felsefe, din, yabancılar ve uzak yerleri sembolize eder. Bu burcun gölge tarafları olarak da fanatizm, abartılı davranmak, hayır diyememek, verilen sözleri tutamamak, sorumluluktan kaçmak, boş vermek, dağınık olmak, patavatsızlık ve maymun iştahlılık sayılabilir. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter’in hayalperestliği ve optimist enerjisi bireysel anlamda umut etmeye devam ettirecek. Bu durumda hayal kırıklıklarına da açık bir dolunay süreci olacaktır. En iyi haliyle bu dolunay haftasında hayatımıza dair yeni keşiflerde bulunabilir, türlü maceralara atılmak isteyebiliriz. Bardağın genel olarak dolu tarafından bakacağımız, hayatı pozitif yönünden yakalamak isteyeceğimiz, gülmek için daha fazla sebep yaratabileceğimiz bir hafta olacak. Güzel geçsin…

13 – 19 Haziran Haftası haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? burcununsozlugu’nün deneyimli astroloğu 13 – 19 Haziran Haftası haftalık burç yorumlarınızı yazdı. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 13 – 19 Haziran Haftası haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Başak burcu 13 – 19 Haziran Haftası haftalık yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 13 Haziran haftası neler bekliyor? Haftalık burçlarınızı okurken yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek? İşte haftalık burç yorumlarınız…

Koç ve Yükselen Koçlar

Aile, çocuklar, akrabalar bu hafta sizi zorlayabilir. Onların sorunlarıyla uğraşırken kendinizi ihmal edebilirsiniz. Tarafsız kalmakta zorlanabilirsiniz. Hatta işleri bilmeden de olsa iyice karıştırabilirsiniz. Ego savaşlarına girmekten kaçınmalısınız. Bu hafta gelir gider dengenizi kurmakta zorlanabilirsiniz. İstediğiniz ya da beklediğiniz destekleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Çalışan bir Koçsanız, birlikte çalıştığınız kişilerle ters düşme, ani iş bırakmalar/değiştirmeler yaşayabilirsiniz. Hafta zorlu geçeceğe benzese de partneriniz yüzünüzü güldürmeyi başaracak. Varlığıyla size destek olacak. Partneri olmayanlar üzülmeyin. Zor haftanın en güzel yanı sizi çok mutlu edecek bir aşka yelken açabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Çalışma hayatınızda birtakım zorluklarla karşılaşacağınız bu hafta aradığınız destekleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Konuşmalarınıza, yaptıklarınıza bu hafta ekstra özen gösterin. Hafta ortasına doğru kendi ailenize ve yakınlarınıza yardım etmek önem kazanabilir. Yapacağınız bu yardımlar size kalıcı, güzel adımlarla geri dönecek. Aile içinde daha fazla sorumluluk olabilir. Özellikle duygusal alanda şüphe etmek ve bunun sonucunda eleştirel davranmak hem sizi hem partnerinizi yorabilir. Sakinliğinizi korumak, ilişkinizin geleceği açısından daha iyi sonuçlar getirecektir. Maddi sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için bazı yeni girişimlere girebilirsiniz. İyicil etkiler hafta sonuna doğru sizi rahatlatacak.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta hayatınızın hiç olmadığı kadar yoluna girdiğini göreceksiniz. Bugünden itibaren başlayan olumlu olaylar hayatınızın geri alanını etkileyecek. Hafta boyunca iş hayatınızda alacağınız destekler sizi bir adım ileriye götürecek. Hafta ortası ikili ilişkilerinizde artık ipleri elinize alacaksınız. Aileniz, varsa partnerinizle olan ilişkilerinizde bazı gerilimleri aşacaksınız. Cuma gününden itibaren, iş hayatınız ve sosyal çevreniz hareket kazanıyor. Bu koşuşturma içerisinde sağlığınızı ve kendinizi ihmal etmemeye çalışın. Maddi kazanımlarınızın artacağı bu hafta çok çalışmanızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Yalnız İkizler, hafta sonu gireceğiniz ortamlarda geleceğinizi etkileyecek biriyle tanışabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Nihayet rahat bir nefes alacağınız haftaya giriş yapıyorsunuz. Bugün, sürpriz gelişmelere gebe. Uzundur beklediğiniz haberler bu hafta peş peşe gelebilir. İş arayan bir Yengeçseniz, istediğinizden daha iyi bir işe girebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız varsa, ummadığınız destekler gelebilir. Aile içinde, eşinizle, çocuklarınızla bir probleminiz varsa bu hafta bunları çözüme kavuşturabileceksiniz. Hemen her şey tam da istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Bu hafta evinizle ilgili değişikliğe gidebilir, ev değiştirebilir, yeni bir düzen kurmak için planlama yapmaya başlayabilirsiniz. Maddi manevi kazanımların çok olacağı bu haftayı iyi değerlendirmeye çalışın. Gelecek endişelerinizden arınabilirseniz, her şeyin kendiliğinden yoluna girdiğini göreceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Sizler sakin bir haftaya giriş yaptınız. Kısa bir mola zamanı. Hayatın sizi zorlayan kısımlarını bir süreliğine geri plana atarak, tatil planları yapabilirsiniz. Uzakta olan sevdiklerinizi ziyarete gidebilir ya da partnerinizle küçük bir kaçamak planlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru maddi konularla mücadele etmeniz gerekebilir. Ama endişelenmeyin. Hiç beklemediğiniz maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ortak hareket etmek veya ortaklarınızla para hesabınızı oturtmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonu geri planda durduğunuz psikoloji ve dönüşüme dayalı işlerinizde daha rahat hareket edeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Hafta boyu ve takip eden günlerde fikir ayrılıklarını destekleyen konuşmalar içine girmemeye çalışın.

Başak ve Yükselen Başaklar

Sürekli başınızın dikine gitmenizin ceremesini çekeceğiniz bir haftaya giriş yaptınız. Zamanın size yetmediğini fark edeceksiniz. Yetişmeye çalışırken, önemli bazı şeyleri atlayabilirsiniz. Daha sonra sorun yaşamak istemiyorsanız, planlı hareket etmeye çalışın. Hafta ortasında yakın çevrenizden alacağınız destekle, eğer onları dinlemeyi becerebilirseniz, işlerinizi çok daha kolay halledebilirsiniz. Neyse ki hafta sonuna doğru bu sert etkiler kayboluyor. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme geçiş yapacaksınız. Bunca koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmeyin. Bu hafta duygusal hayatınızda aceleci tavrınızdan nasibini alacak. Bu süreçte partnerinizle anlaşmak kolay olmayabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Bu hafta gelecek adımlarınızda hayatın sizi desteklediğini görecek, işlerinizde kalıcı sonuçlara yatkın olacaksınız. Bu haftadan sonra önümüzdeki bir ay boyunca hayatınızı yeniden yapılandırmak için yoğun çaba içerisinde olacaksınız. Yaşadığınız yer, sosyal çevre ve iş çevreniz tamamen değişebilir. Endişelenmeyin. Bu değişim size iyi gelecek. Bu hafta çok çalışacak ve kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Çalışmanızın karşılığında kazançlarınızda gözle görülür biçimde artacak. Terfi, zam, yeni bir oluşum sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yine ikili ilişkilerinizde mutluluğu yaşarken, yalnızlar yeni aşklara başlayabilirler. Yeni tanıştığınız insanlar hayatınızın geri kalanında etkili rol oynayabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Çok hızlı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Çok çalışacak, çok yorulacak, o ölçüde de kazançlı çıkacaksınız. Yorulduğunuz anda destek istemekten çekinmeyin. Çünkü bu hafta hangi konuda destek ararsanız, kolaylıkla bulacaksınız. Hafta ortasında ihmal ettiğiniz ailenizle ilgilenmeniz gereken sağlık haberleri alabilirsiniz. Eleştirel yapınızla özellikle aile ilişkilerinizi zorlamazsanız sizin için daha iyi olacaktır. Hafta sonundan itibaren hayatınızda önemli değişimlere ve dönüşümlere açık olun. Yalnız sosyal çevre ve partnerinizin ailesiyle olan ilişkilerinizde bazı maddi sorunlar baş gösterebilir. Öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın. Anlayışlı olmalısınız. Tek taraflı düşünmeyin. Hislerinize güvenin. Sizi doğru yönlendirecektir.

Yay ve Yükselen Yaylar

Gireceğiniz ortamlardan ekstra fayda sağlayacağınız bir haftaya giriş yaptınız. Elinizi attığınız hemen her işte başarı ve kazanç sağlayacaksınız. Haftanın sizi zorlayan tek kısmı ikili ilişkiler konusunda olacak. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilir, gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Uzatmamanız ve gönlünü almanız sizin hayrınıza olacaktır. Maddi kazanımların çok olacağı bu haftayı iyi değerlendirirseniz karlı çıkacaksınız. Yatırımlarınızı iyi planlayın. Hafta sonuna doğru tüm gerginliğinizin biteceğini ve önümüzdeki günlerin çok daha iyi geleceğini müjdeleyebiliriz. Etkili ve güçlü arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve onlardan fayda sağlayabilirsiniz. Yalnız Yaylar az daha sabır, aşk hayatınız bu aralar rutinini bozmayacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bu hafta tüm enerjinizi maddi konulara harcayabilirsiniz. Maddeye olan bağımlılığınız, bu hafta sizi zorlayacak görünüyor. Ne kadar kazansanız da gözünüze az görünecek. Yine maddi konular yüzünden aileniz ve sevdiklerinizle aranız açılabilir. Çalışan bir Oğlaksanız, daha çok kazanmanın yollarını ararken, iş değiştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinizdeki gerilime dikkat edin. Gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Özellikle partnerinizle anlamsız konularda gerilebilirsiniz. İlişkinizin bozulmasına karşı dikkatli olmalısınız. Yalnız bir Oğlaksanız, yanlış ilişkilere çekilebilirsiniz. İyice tanımadan yeni bir ilişkiye başlamayın. Yine duygusal anlamda geçmişte tamamlanmamış bir ilişkiden haber alabilir ya da tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar

Haftaya, özellikle bugüne maddi kazanımlar, alacaklar, borçlar kısacası finansal konular damgasını vuracak. Neredeyse tüm hafta bu konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Önemli kararlarınızı hafta ortasından sonraya bırakmanız iyi olacak. Çalışan bir Kovaysanız, bu hafta maddi konularda destek bulmakta çok zorlanmayacaksınız. Aradığınız çok yakınınızdan gelebilir. Endişe etmeyin. Sadece artan iş yükünüz sizi sağlık açısından zorlayabilir. Bu hafta sağlığınıza daha dikkat edin. Hafta sonuna doğru sosyal ve özel hayatınızda da hareketlenme başlıyor. İkili ilişkileriniz kafanızın rahatlamasıyla daha da yoluna girecek. Gergin ilişkileriniz düzelmeye başlıyor. Yalnız maddi kazanımlar size harcama yaptırabilir. Bu konuda dikkatli davranmanız sizin yararınıza olacaktır.

Balık ve Yükselen Balıklar

Bir süredir yaşadığınız tüm sıkıntıların bittiğine şahit olup, nihayet rahat bir nefes alacaksınız. Ayrı düştüğünüz herkesle bir şekilde yollarınız kesişecek. Affetmeyi ve affedilmeyi yoğun yaşayacağınız bir haftadasınız. Maddi konularda da yüzünüzün güleceği bu hafta, girişimleriniz ve planlarınızı ortaya koymak için isteğiniz artacak. Yalnız bu hafta sağlığınıza ekstra özen gösterin. Küçük yaralanmalara, düşmelere karşı dikkatli olun. Hafta sonuna doğru hem aşk hayatınızda hem de bu alanlarda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Çevrenizden bu konuda fayda göreceksiniz. Yalnız bir Balıksanız, riskli gördüğünüz ilişkilerden ve kişilerden uzak durmanızda fayda var. Hislerinizi sizi bu konuda yönlendirecektir.

 

 

Exit mobile version