11 – 17 Nisan Haftası Burç Yorumlarınız Neler Söylüyor?

Haftaya Cumartesi günü Terazi burcunda oluşan dolunayın etkileriyle başlıyoruz. Sonlanmaları simgeleyen bu dolunayda geri dönüşü olmayan bitişler ve tamamlanmalar yaşayacağız. Dolunay Terazide dolayısıyla Terazi burcunun sembolize ettiği konular gündemde olacak demektir. Bu burç astrolojide ilişki yönetmek, hak, adalet, estetik ve güzellik, ortaklıklar, anlaşmalar, uzlaşma, yaratıcılık ve sanata dair meseleler, nezaket, kararsızlık gibi konuları kapsar. Sağlık olarak da bel bölgesi, böbrekler ve üreme organlarıyla ilgilidir. Hem ilişkilerde hem de ortaklıklarda güven ve haklılık-haksızlık konuları gündeme gelebilir. Terazi dolunay zamanları karar mekanizmalarının en çok sekteye uğradığı zamandır. Karar verememekten dolayı bazen ne yapacağımızı da şaşırabiliriz. Yeni ilişkiler başlayabilir ama başlangıçta gerginlikler olabilir ya da bencil kişilere çekilebiliriz. Bu hafta ne yediğimiz de dikkat etmekte fayda var zira kilo almaya meyilli bir haftadayız. Her şeyin gönlümüzce olacağı bir hafta diliyorum…

11 – 17 Nisan Haftası haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? burcununsozlugu’nün deneyimli astroloğu 11 – 17 Nisan Haftası haftalık burç yorumlarınızı yazdı. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 11 – 17 Nisan Haftası haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Başak burcu 11 – 17 Nisan Haftası haftalık yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu 11 Nisan haftası neler bekliyor? Haftalık burçlarınızı okurken yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek? İşte haftalık burç yorumlarınız…

Koç ve Yükselen Koçlar

Bu hafta görevlerinizi tamamlamak için çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Oluşabilecek gecikmeler sizi sıkıntıya sokabilir. Asabi olmamaya özen gösterin. Hafta ortasında daha güzel etkiler altında olacaksınız. Yaptığınız yatırımlardan güzel haber alabilir, uzun süredir uğraş verdiğiniz bir konu ile ilgili sevindirici sonuçlar elde edebilirsiniz. Çarşamba günü maddi konular ön plana çıkıyor. Gelirlerinizdeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Cumartesi günü Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu dolunayın ana konusu içinde yer alacak. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Bu hafta eski fikirlerin yeniden canlanması için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Hafta ortası sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Bu hafta Merkür’ün sizin burcunuzda seyahatine başlaması, kişisel konuları ön plana çıkarıyor. Evinizin, kariyerinizin ve ilişkilerinizin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatınızın genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. Kendinize daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağınız aktivitelere öncelik verebilirsiniz. Yaptığınız işler çevreniz tarafından övgü ve takdir toplayacak. 16 Nisan’da Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında birtakım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni projeler, işler için görevlendirilebilirsiniz ve bunları evden de yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla takdir göreceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler

Kariyerinizde başarılı olacağınız bir hafta. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Herkes tarafından saygı duyulacağınız ve övgüler alacağınız bir dönem. Halihazırda çalışmakta olanlara zam yapılabilir ve iş yüklerinde bir artış görülebilir. Tuhaf ve umursamaz davranışlarınız nedeniyle bu, değer verdiğiniz kişilerle olan ilişkinize biraz zarar verebilir. Gerginlik seviyenizi yükseltecek duygusal patlamalara eğilimli olabilirsiniz. Kardeşleriniz size yardımcı olabilir. Bu hafta kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Yoğun bir süreçten geçseniz de aklınıza koyduğunuz fikirleri gerçekleştirmekten geri kalmayacaksınız. Hafta sonunda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır. Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Bu aşk sosyal medya ortamlarından olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Bu hafta ruhsal bir bükülme yaşamaya devam edeceksiniz. Keşfedilmemiş bölgelere girme fikri ilginizi çektiğinden, ruhsal arayışlara çekileceksiniz. İş değiştirmek için güçlü bir dürtü duyacaksınız ve bu hedef için çalışacaksınız. Ticari girişimlere para yatırma şansınız olabilir. Ne olursa olsun işinizde uzun saatler geçireceğe benziyorsunuz. Büyük kardeşleriniz sizin yanınızda duracak. Bu dönemde arzularınızı gerçekleştirebileceksiniz çünkü gelirleriniz belirgin ölçüde artacak. Bahar alerjisi, nezle gibi mevsim geçişi hastalıklarına dikkat etmenizde fayda var. 16 Nisan’da Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar, aile, ev, yerleşim, emlak, aile hayatı, yaşamın kökleri, aile büyükleri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacak. İşiniz için evinizi değiştirmeniz gerekebilir. Aile içinde geçmişe ait birtakım konular yeniden su yüzüne çıkabilir ve irdelenebilir. Bu dolunayın zamanı eve ait yapılması gereken işlerle çok fazla haşır neşir olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Bu hafta sevgi dolu ve ilgili bir arkadaşa özlem duyduğunuzu fark edebilir, kendinizi karşı cinsten insanlara çekildiğinizi görebilirsiniz. Her türlü finansal yatırım bu dönemde size daha fazla kazanç olarak dönebilir. Çalışıyorsanız, terfi edilme şansınız var. Çalışmanız sonucunda iş amaçlı seyahat etme imkanınız da olabilir. Hafta kariyerinizde bir parlama getiriyor. Kariyer hayatınız gündeme oturuyor. Kişisel statünüz ve iş hayatındaki istikrar her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Standartlarını sürdürebilmek ve projelerini somutlaştırabilmek adına harekete geçebilir yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu fikirler, düşünceler yeni birtakım ortaklıkların, işlerin başlamasını sağlayabilir. Size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu dolunay sayesinde bir süredir kafanızda olan her şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar

Haftaya işinizle ilgili güzel haberlerle başlıyorsunuz. İşinizi genişletme konusunda şans ve başarı sizden yana. İş ortağınız varsa harika bir uyum olasılığı söz konusu. Bir işi olanlar pozisyonlarında ilerleyebilecekler. Ancak bu dönemde yatırım kararlarından kaçınmalısınız. Bununla birlikte, beklenmedik finansal kazançların gelmesi de mümkündür. Devam eden sorunlar nedeniyle partnerinizle sağlıklı bir ilişki kurmanız zaman zaman zor olabilir. 16 Nisan Cumartesi günü Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz. Ya da dijital ortamlarda yeni projelerin ve fikirlerin peşinde koşabilirsiniz. Yalnız bu dolunay, sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Siz her ne kadar yalnız kalmak, kafanızı toparlamak, etliye sütlüye karışmak istemeseniz de şartlar ve koşullar ne yazık ki buna pek de izin vermeyecek gibi görünüyor.

Terazi ve Yükselen Teraziler

Bu hafta daha fazla odaklanma ve stres seviyelerinizi daha iyi yönetmeniz gerekiyor. Rakiplerinizin bazı sorunlara neden olması mümkündür. Masrafların artması olası ve ailede bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu hafta öğrenciler akademik hayatlarında zorluklarla karşılaşabilir ve hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmaları gerekebilir. 16 Nisan Cumartesi günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Ödemeler, krediler, borçlar, nafaka, primler, miraslar, muhasebe işleri, banka işleri, yatırımlarla ilgili konularda stresli bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili işler kontrolden çıkabilir, istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir. Partnerinize sık sık fikirleriniz ve düşünceleriniz için destek vermeniz gerekebilir. Tek sorun, hızlı ve düşünmeden yapacağınız hareketler ve kararlar partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilmenize neden olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrepler

Bu haftanın en parlak burçları arasındasınız. Yaratıcı benliğiniz parlayacak. Çocuklarınızla geçireceğiniz zaman sizin için bir keyif olacaktır. Kişisel refahınız söz konusu olduğunda, hayatınızın tadını çıkarmaya devam etmeyi bekleyebilirsiniz. Çalışmak için çaba gösterenler başarı ile ödüllendirileceklerdir. İşinizde hem çok para kazanacaksınız hem de ithalat-ihracat gibi yurtdışı kaynaklardan da kazanç sağlayabilirsiniz. Sosyal konumunuz yükselecek ve arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla daha iyi ilişkiler kuracaksınız. İkili ilişkilerin önem kazandığı bir haftadasınız. Özel hayatınızın da gayet yerinde olacağı bu hafta eşten gelen sürprizlere hazırlıklı olun. Eğer yalnızsanız sürpriz bir beraberliğe de adım atabilirsiniz. Evliliğinizde huzur ve güven arayışı her zamankinden çok zihninizi meşgul edebilir. Eşinizle uyumlu ve sakin iletişim kurabilir, fikirlerinizi onunla paylaşmak isteyebilirsiniz. 16 Nisan tarihinde Terazi dolunayı gerçekleşiyor. Hayatınızda gelişen birtakım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bazı bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yaylar

Bu hafta yola çıktığınız her işte başarı şansınız oldukça yüksek. Eski borçlarınızı temizleyebilirsiniz, bu da size büyük bir rahatlama getirecektir. Yükseköğretimde zorluk yaşayan öğrenciler artık olumlu sonuçlar almaya başlayacaklar. Becerilerinizi güncellemek ve herhangi bir eğitim veya öğrenim programına kaydolmak için çok iyi fırsatların sunulduğu bir dönem olacak. Bu hafta aile hayatında doyum bulacaksınız. Ev işlerine vakit ve para harcayacaksınız.  Çalışma ortamında istikrar ve huzur her zamankinden daha çok önem kazanacak. Bu dönemde iş arkadaşlarınla uyumlu ve yumuşak bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterebilirsiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan bilgi, iletişim anlamında güzel destekler alabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza size destek sağlayacak yeni kişiler katılabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşamınız hareketleniyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Bu hafta boyunca, güçlü bir özgüven ve cesaret duygusunu sürdürmeye teşvik ediliyorsunuz. Sözlü ve yazılı iletişim becerilerinizi geliştirmek için çaba gösterin, çünkü bunlar kariyerinize size büyük fayda sağlayacaktır. Gelirlerinizde de maddi durumunuza yardımcı olacak bir artış olduğuna dair önemli göstergeler var. Psikolojik olarak rahatlayacak ve özel hayatınızda daha neşeli olacaksınız. Evde olumlu bir hava ve aile üyeleri arasında güçlü bir bağ olacak. İlişkinizdeki güven ve huzur zihninizi meşgul edebilir. Sevdiğinizle uyumlu ve yumuşak bir iletişim kurmak için özen gösterebilirsiniz. Öte yandan hayatınızda biri yoksa uzun soluklu, sağlam bir aşka yelken açabilirsiniz. 16 Nisan’da Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. İş hayatı, iş hayatındaki dengeler, kariyerinize yönelik durumlar, yöneticilerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacak bir dolunay diyebiliriz. Önümüzdeki süreçte fikirlerinizle, düşüncelerinizle yöneticilerinizin oldukça dikkatini çekebilirsiniz. İş ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.

Kova ve Yükselen Kovalar

Bu hafta kişisel çabalar, işinizde başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilir. İş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Başarılı olmak için, her görev için başkalarına güvenmek yerine bağımsız çalışma pratiğini geliştirmelisiniz. Sözlerinizde tatlılık ve zihninizde huzur olacak, bu da sizi her zamankinden daha çekici kılacak. Profesyonel ufkunuz genişliyor. Hafta ortası ev ve aileyle ilgili konular gündeminizde olacak. Evdeki huzur ve sakinlik her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Cumartesi günü Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Bol bol okumalar ve araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dönemde önem kazanıyor. Belki de bir rüya günlüğü tutmaya başlamanız faydalı olabilir. İş arıyorsanız bulabilir yeni bir ortaklık yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürebileceğiniz zamanlardasınız. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir, hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balıklar

Özellikle geçmişte herhangi bir rahatsızlık yaşadıysanız, bu hafta itibariyle artık sağlığınız iyileşmeye başlıyor. Zihinsel olarak kendinizi mutlu hissedecek ve yeni görevler yapmaktan heyecan duyacaksınız. Zenginlik kazanmakta başarılı olacaksınız, emek vererek iş hayatınızda da büyük başarılar elde edeceksiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Önümüzdeki bu süreçte yakın çevreniz, eğitim ve ticari anlaşmalar ön plana çıkacak. Kardeşlerinizin, akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın değerini daha çok fark edebilir, onlarla yumuşak ve uyumlu iletişim kurmaya özen gösterebilirsiniz. Uzun süredir almayı hayal ettiğiniz bir şeyi alabilirsiniz. Kendinizi yenileyeceğiniz bu hafta şans sizinle beraber. Uzun soluklu ve sağlam bir proje karşınıza çıkabilir, yeni bir ticari anlaşma imzalamak sizi mutlu edebilir. Maddi sorunların son bulacağı, sevgiyle dolacağınız bir haftadasınız.

 

Exit mobile version